19 / 04 / 2024

Park Residences Cadde'nin PR ajansı Ajanda PR oldu!

Park Residences Cadde'nin PR ajansı Ajanda PR oldu!

Ajanda PR, müşterileri arasına Bağdat Caddesi’nin en özel yatırımlarından biri olan Park Residences Cadde’yi kattı.



Anadolu Yakası’nın en seçkin lokasyonu Bağdat Caddesi’nde yükselen Park Residences Cadde iletişim çalışmalarını Ajanda PR’a emanet etti.


Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketinin en önemli projelerinden olan Park Residences Cadde, eşsiz Adalar ve İstanbul manzarası ve seçkin malzeme kalitesi ile lüks konut segmentine yeni bir soluk getiriyor.


Özellikle Anadolu Yakası’nda yaşayan ve her hizmeti tek çatı altında almak isteyen, yaşam tarzına önem veren , spor yapan, şehir hayatından uzak kalmak istemeyen, güvenlik önceliği olan hedef kitle için çok uygun. Park Residences Cadde, çağdaş mimariye sahip, her biri 44 katlı dört modern binadan oluşuyor.


Kurumsal iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim ve sponsorluk yönetimi alanlarında hizmet veren Ajanda PR’ın müşterileri arasında; Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Grand Pasha Girne Hotel, Ida Costa Hotel Assos, IMDER, World Tourism Forum, Dış Yapım, Artist Film, ConCept Yapı, Park Residences Cadde, Sifar İlaç, Gramofon Kuruçeşme ve Mesut Yar gibi sektöründe öncü markalar yer alıyor.


Geri Dön