25 / 04 / 2024

Park Turan Oteli "yılın en iyi oteli" seçildi!

Park Turan Oteli

Intercontinental Tashkent Otelinin Genel Müdürü Ömür Aksüt, "yılın en iyi otel yöneticisi", Park Turan Oteli ise "yılın en iyi oteli" seçildi



Bugün Taşkent'te başlayan "Büyük İpek Yolunda Turizm" 15. Uluslararası Taşkent Turizm Fuarı'nın açılışında konuşan Özbek Turizm Birliği Genel Müdürü Zahid Hakimov, fuar çerçevesinde her sene, turizm sektöründe faaliyet yapan işletmelerin en iyilerinin tespit edildiğini ifade ederek, bu kapsamda Intercontinental Tashkent Otelinin Genel Müdürü Ömür Aksüt'ün, "yılın en iyi otel yöneticisi", Park Turan Oteli'nin ise "yılın en iyi oteli" seçildiğini belirtti.

Aksüt, yılın en iyi otel menajeri belgesini, fuarın açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı Rüstem Kasimov'un elinden aldı.

Aksüt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1,5 yıldan bu yana bu görevde bulunduğunu ifade ederek, yurt dışında böyle bir ödüle layık görülmenin onur verici olduğunu, en önemlisi bir Türk olarak yurt dışında Türkiye'yi iyi şekilde temsil ederek ödül almanın kendisini çok sevindirdiğini kaydetti.

Geçen sene düzenlenen turizm fuarı çerçevesinde, Dedeman Silk Road Tashkent Otelinin Genel Müdürü Cüneyt Dalcan "yılın en iyi otel yöneticisi", Intercontinental Oteli ise "Yılın en iyi oteli" seçilmişti.
AA


Geri Dön