20 / 04 / 2024

Park Yaşam Ataşehir'de ön talep başladı!

Park Yaşam Ataşehir'de ön talep başladı!

İzmirlilerin yaşam biçimini, istek ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hazırlanan ve yatay mimarisiyle öne çıkan Park Yaşam Ataşehir'de ön talep dönemi başladı.



İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat işbirliği ile yapılan Park Yaşam Ataşehir 52.337.26 metrekarelik bir alan üzerinde, şehrin merkezinde, metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde, hastanelerin ve okulların yanı başında  İzmir  Ataşehir'de konumlanıyor. 



Park Yaşam Ataşehir, İzmirlilerin büyük evlerde yaşama ihtiyacından yola çıkarak yüksek tavanlı, geniş ve ferah daireler sunuyor. Yine İzmirlilerin balkon ve teras sevdasını lüks konut projesine taşıyan Park Yaşam Ataşehir, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve depreme dayanıklı kazık sistemi ile fark yaratıyor. Çevreye olan duyarlılıkları dikkate alan projede, araçlar kapalı otoparka alınarak yeşil alan geniş tutulmuş ve yürüyüş alanları, spor sahaları ile sosyal alanlar yaratılmış. 



Park Yaşam Ataşehir'de; Açık yüzme havuzu, göletler, açık otopark, oyun parkı, koşu/bisiklet yolu, basketbol sahası, fitness salonu gibi alanların yanı sıra; soğuk havalarda değerlendirilecek kapalı yüzme havuzu, her araca ait özel park yerinin bulunduğu İzmir'in tek katta çözülmüş en büyük kapalı yer altı otoparkı ile araçlar güvenle bırakılacak. Otoparktan kat erişimli asansörler vasıtasıyla direkt daireye çıkma lüksü sağlanacak. Park Yaşam Ataşehir'de, site içindeki gezinti alanı ve gölet manzaralarıyla şehrin içinde ve doğada bulunmanın keyfine varılacak. 




Yatay mimari ile müstakil bir yaşam 

Park Yaşam Ataşehir Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sedef Dugalı proje hakkında şu bilgileri verdi: Park Yaşam Ataşehir projesi içinde yer alan toplam 859 daire ve 18 adet villa içerisinde 1+1,2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile birlikte daire tiplerinin dubleks ve teraslı seçenekleri de mevcut. 3+1 kış bahçeli özel daireler geniş metrekareleri ile ailelerin ve ferah mekanları sevenlerin tercihi olacak şekilde tasarladık. Yatay mimarisi ile öne çıkardığımız proje, villalarımız ile de müstakil bir yaşamın özlemini duyan herkese hitap ediyor. Projede yeşil alanı, doğal yaşam ortamını ve yaşayanların sağlıklı nefes almalarını çok önemsiyoruz, komşuluk ilişkilerini de öne çıkaran bir konseptle projemizi hazırladık. İlk fiyat avantajı ile daire sahibi olmak isteyen herkes web sitemizde yer alan formu doldurabilir. 



Yeşil bina Leed sertifikasına aday 

Proje, çevreye ve toplum değerlerine saygılı çalışmalar ile sürdürülebilir gelişmeye ve daha iyi bir geleceğe katkıda bulunmak adına bölgenin ilk yeşil bina Leed sertifikasını almaya aday projesidir. Arazi kullanımının değiştirilmesi, peyzaj için seçilen bitkiler, sulama ve aydınlatma sistemleri bu doğrultuda yapılacaktır. Ekolojik çeşitliliği korumaktan, enerji tüketimini azaltmaya kadar tüm politikalar projeye dahil edilmiştir. 



Haber Espres (İzmir)


Geri Dön