19 / 04 / 2024

Park Yaşam Mavişehir'de 2 haftada 230 konut satıldı!

Park Yaşam Mavişehir'de 2 haftada 230 konut satıldı!

İnşaat sektörünün 3 başarılı ve öncü firması Türkerler, Durmaz ve İZKAnın Emlak Konut GYO ile gerçekleştirdiği Park Yaşam Mavişehir, İzmirde beklenenin üzerinde ilgi gördü



Emlak Konut GYOnun İzmirde ki son konut projesi olan Park Yaşam Mavişehirde iki hafta içinde 230 adet daire satışı gerçekleşti.

Park Yaşam Mavişehir Konut projesinin Satış ve Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karaer, projenin satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgi gördüğünü söyledi. İki haftada on binin üzerinde telefon aldıklarını açıklayan Oğuz Kaan Karaer; İzmire bir çok ilk getiren ve teknolojinin, kalitenin üst düzeyde tutulduğu Park Yaşam Mavişehir, İzmirlilerin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak oluşturuldu. Satış ofisine şu ana kadar on binin üzerinde telefon geldi ve iki hafta içinde 230 adet daire satıldı dedi. Satılan dairelerin ağırlığını 3+1lerin oluşturduğunu ifade eden Karaer; Satışların %95i İzmirlilere yapıldı. Denizli, İstanbul ve Bursadan da gelerek ama mutlaka yaşamak için aldıklarını söyleyen müşterilerimiz var. Park Yaşam Mavişehirde kapalı otopark, kapalı havuz, doğal gölet, geniş yeşil alan ve oyun alanları, yürüyüş parkurları, alışveriş merkezi çok ilgi görüyor. Bir çok projenin aksine Park Yaşam Mavişehirde kapalı alışveriş merkezinin yanı sıra, açık cadde mağazaları da var. Eczane, market, cafe, restoran, kozmetik, gıda gibi AVM saatlerine bağımlı olmadan açık olacak olan bu cadde mağazaları projeyi daha da cazip kılıyor. şeklinde konuştu.

Park Yaşam Mavişehirin, İzmirde ilk kez Fİ-120 fore kazık kullandığının ve Jet Graout, Post Graout sistemleri ile depreme olağanüstü dayanıklı hale getirildiğinin altını çizen Oğuz Kaan Karaer, Benzer projelere göre kalite ve teknoloji en üst seviyede tutulmasına rağmen bu maliyet artışını fiyatlara yansıtmadık. Depreme dayanıklılık ve sosyal yaşam olanakları projeyi soranların en çok üstünde durduğu konular arasında yer alıyor. Balkon ve teraslı daireler büyük ilgi görüyor. Şu anda ciddi bir ilgi yakaladık dedi.

İZMİRDE DÜŞLERİN ÖTESİNE GEÇEN BENZERSİZ BİR YAŞAM ALANI: PARKYAŞAM MAVİŞEHİR..

Park Yaşam Mavişehir; sadece bir Ev değil, yaşama bakış açısı sunuyor.. Park Yaşam Mavişehir; İzmirlilerin hak ettiği konforu, hayallerden öteye taşıyan ince detaylarla yoğurdu.. Örneğin; yazın sıcağından kışın soğuğundan koruyan ve İzmirde bir ilk olan Kapalı Otoparkı, kapalı otoparktan dairenize çıkmanızın keyfini yaşatan kat erişimli asansörleri, Parkyaşam Mavişehir sakinlerini sıradan bir sitenin üyesi olmaktan çıkarıp, bir star gibi yaşayacağı yeni yaşam alanına davet ediyor. Yaz-kış yüzmenin keyfini sunan Kapalı Havuzu, Ev hayatına ferahlık getiren geniş m²lerde ki konutları ile Park Yaşam Mavişehirde yaşamak, mutlulukla eş değer olacak.

Park Yaşam Mavişehir projesi içinde yer alan 21 24 katlı 4 adet blok, 5 katlı 3 adet blok toplam 521 daire satışa sunuldu Park Yaşam Mavişehir 'de 7 blokta 27 ayrı mimari tipte daire seçeneği mevcut. Bu seçenekler; (1+1), (2+1), (3+1), (4+1), (5+1) dairelerden oluşmaktadır. Proje içerisinde 1 adet açık ve 1 adet kapalı yüzme havuzu, 2 adet tenis kortu ve 1 adet basketbol sahası, çocuk oyun park alanı ve çocuk kum havuzu bulunmaktadır. Açık yüzme havuzu  241.56 m²'dir. Kapalı yüzme havuzu 73 m²'dir. Toplam yüzme havuzlarına ayrılan alan 314.56 m²'dir. kapalı havuz etrafı 359 m²dir. Ayrıca Park Yaşam Mavişehir Projesinde özel tabanlı yürüme yolu toplam 740 mdir. Site içi gezinme yolu 2586 mdir. Güneşlenme terası için ayrılan alan 381.57 m²dir. Toplam yeşil alan 8792,06 m2dir. Oyun alanı 271,43 m2dir.

Park Yaşam Mavişehir, 32.104 m²alanda üzerinde, sahile ve hafif raylı metro istasyonuna 2 dakika uzaklıkta, İzmirin en önemli Alışveriş Merkezlerine çok kısa mesafede, ana yolların bağlantı noktasında, mimari duruşuyla çevredeki diğer sitelerden hemen ayrılan, benzersiz bir yaşam projesidir.

Parkyaşam Mavişehir sakinlerinin hayatını kolaylaştırıp, mutlu kılacak her türlü konforun, en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Park Yaşam Mavişehirde; açık yüzme havuzu, gölet, açık otopark, oyun parkı, koşu/bisiklet yolu, tenis ve basketbol sahaları, fitness salonu gibi alanların yanı sıra; soğuk havalarda kapalı yüzme havuzunun tadını çıkarabilir, her araca özel park yerinin bulunduğu kapalı otoparka aracınızı güvenle bırakabilir ve bu otoparktan kat erişimli asansörler vasıtasıyla direkt dairenize çıkma lüksünü yaşayabilirsiniz.  Park Yaşam Mavişehirde, uzun koşu parkurunda esaslı bir egzersiz yapabilir, site içindeki gezinti alanı ve gölet manzaralarıyla şehrin içinde doğada bulunmanın keyfini tadabilirsiniz. İhtiyaç duyabileceğiniz her detayın en kaliteli ve mükemmel şekilde yaratıldığı Park Yaşam Mavişehirde sadece site sakinlerine özel bir Alışveriş Merkezi bulunuyor. Park Yaşam Mavişehirli olmanın ayrıcalığını hissedeceğiniz Alışveriş Merkezinde  alışveriş yapabilir, bir kahve molası verebilir ya da keyifli bir film izleyebilirsiniz.

ESNEK ÖDEME KOŞULLARI, CAZİP FİYATLAR..

Projede kişiye özel kredilendirme imkanları sunulmaktadır. %25 Peşin, 120 aya kadar projeye özel kredi faiz oranlarıyla daire satın almanız mümkündür. Banka kredileri her bütçeye uygun esneklikte olup; dilerseniz ödemelerinizi eşit taksitlerle, dilerseniz de her yıl dilediğiniz miktarda artmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bütçenize göre her yıl dilediğiniz sayıda ve miktarda ara ödeme yaparak aylık taksitlerinizi düşürebilirsiniz.

PARKYAŞAM MAVİŞEHİRDE GÜVENDESİNİZ..

Park Yaşam Mavişehir inşaatları tümüyle deprem yönetmeliğine uygun tasarlanmıştır. Yönetmeliğin gerektirdiği tüm şartlar sağlanmıştır. Yeni yönetmelik şartlarından dolayı daha kalın betonarme perde kesiti teşkil edilmiştir. Ayrıca, İzmirde ilk kez bir konut projesinde Jet Grout ve Post Grounding ile desteklenmiş fore kazık sistemi uygulanmıştır.

Jet Grout Nedir

İnşa edilecek zemin içine çimento ile basınçlı enjeksiyon yapılarak, zemin mühendislik özelliklerinin iyileştirilmesidir.

Post Grouding ile desteklenmiş Fore Kazık Uygulaması Nedir

Fore kazık imalatlarından sonra çimento enjeksiyonu yapılarak, çevresinin ve kazık alt ucunun ilaveten güçlendirilmesidir.

www.parkyasammavisehir.com

444 35 06


Geri Dön