24 / 04 / 2024

Parktepe Evleri projesinde kaba inşaat tamamlandı!

Parktepe Evleri projesinde kaba inşaat tamamlandı!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, çok sayıda projenin teslim hazırlığı yaptığını, bazı projelerin de kaba inşaatlarının tamamlandığını vurguladı.



Başkent inşaat sektörü temsilcilerine göre ise Ulus, Kızılay, Gaziosmanpaşa ve Çukurambar'ın ardından kentin yeni merkezi Beytepe olacak… Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, çok sayıda projenin teslim hazırlığı yaptığını, bazı projelerin de kaba inşaatlarının tamamlandığını vurguladı. Yaklaşık 2 yıl sonra 20 bine yakın kişinin Beytepe'de yaşam sürmeye başlayacağının altını çizen Altuntaş, "İş dünyası da aradığını burada bulacağı için Beytepe'ye yönelecek. Hayata geçirdiğimiz Parktepe Evleri projesini de çok yakında konut sahiplerine teslim etmeye başlayacağız" dedi.


Sabah


Haber 

Star Ankara'da şöyle yer aldı;

YAŞAM standartlarını yükselten, ulaşım sorununun olmadığı, aynı zamanda cemiz havasıyla da dikkati çeken Beytepe bölgesi, yakın geçmişe kadar Ankara'nın 'ücra köşesi' olarak görülürdü. Ancak son yıllarda gelişen ve özellikle batıya doğru büyüyen Başkent'te Beytepe, lüks ve konforlu yaşamın kalbi olma yolunda ilerliyor.  Yatırımcının gözde bölgelerinden biri haline gelen Beytepe'de şu an 5 bine yakın lüks konut inşa edildiğini anımsatan Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, çok sayıda projenin teslim hazırlığı yaptığını, bazı projelerin de kaba inşaatlarının tamamlandığını vurguladı. 

Yaklaşık 2 yıl sonra 20 bine yakın kişinin Beytepe'de yaşam sürmeye başlayacağının altını çizen Altuntaş, "Bölgedeki gelişim ile 2018'de kentin yeni merkezinin Beytepe olacağını söylemek mümkün.  Ulus'tan, Kızılay'a; oradan Gaziosmanpaşa ve son olarak Çukurambar'a geçen 'kent merkezi' algısı, 2 yıla kadar Beytepe'yla bütünleşecek" diye konuştu. 


Star Ankara 


Geri Dön