16 / 04 / 2024

Parkway Dekorasyon AVM'si oluyor!

Parkway Dekorasyon AVM'si oluyor!

Bahçeşehir-Esenkent sınırında yapılan Parkway Alışveriş Merkezi dekorasyon, mobilya ve beyaz eşya alanında uzman alışveriş merkezi oluyor



Projeyi Emlakchi Gayrimenkul'ün yönetici ortağı Şükrü Bilge Özdemir hayata geçiriyor. Toplam 16 bin metrekare alanlı alışveriş merkezinin 2008 yılında faaliyetlerine başladığını hatırlatan Özdemir, "Bu alanda Türkiye'nin ilk AVM'si olacağız. Mobilya, beyaz eşya, dekorasyon, ev tekstili ve hazır mutfak markaları ile anlaşacağız. AVM'nin üst katını da fastfood ve yeme içme katı yapacağız" dedi.

Parkway'de 84 dükkan ve 1 süper market bulunduğunu hatırlatan Özdemir, "Kiralarda sıradışı bir uygulama yapacağız. İlk yıl kira bedeli 3 dolar, ikinci yıl 6 dolar ve üçüncü yıl ie 12 dolar civarında olacak. Kontratları 3 yıllık yapacağız. Türkiye'nin en ucuz AVM'si olacak. Amaç burada dükkan açanlara kazandırmak. Böylece proje yaşar ve devam eder. Böylece atıl haldeki AVM'yi de canlandıracağız" diye konuştu.

Esenyurt, Bahçeşehir, Boğazköy ve Ispartakule'de inşaatlar tamamlandığında konut sayısının 250 bine ulaşacağını hatırlatan Şükrü Bilge Özdemir, "Genel olarak bölgede 2015 yılına kadar en az 90 bin konutun yapımı tamamlanacak. Sadece Esenkent ve Esenyur'ta bu rakam 40 bin civarında. Potansiyel çok büyük. Bu potansiyeli iyi değerlendirmek gerekiyor. Bu bölgede ev satın alanlar ve taşınacakların önemli bir kısmı çalışan insanlar. Zaman problemleri var. İnsanların aradıklarını bulacağı bir AVM yapacağız. Zamanla yarışan insanlara göre projelendirdik" diye konuştu.

Özdemir projenin en üst katında, bölgedeki tüm konut projelerinin tanıtılacağı ve bölgenin lansmanının yapılacağı bir ofis de kuracaklarını, dekorasyon kredisi veren banka şubelerine de yer vereceklerini sözlerine ekledi.

Parkway Dekorasyon AVM, Mayıs ayında faaliyete geçecek.

Tebernüş Kireçci


Geri Dön