20 / 04 / 2024

Paşa Boru Profil Metal ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paşa Boru Profil Metal ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paşa Boru Profil Metal ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Soner Çelik, Gökhan Semiz tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de kuruldu.



Paşa Boru Profil Metal ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Soner Çelik, Gökhan Semiz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.


Paşa Boru Profil Metal ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  1- Hertürlü inşaat malzemelerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve özel sektör ihalelerine girmek, ihaleler için gereken teminatı vermek, alınan ihaleleri taşeron vasıtası ile gerçekleştirmek veya alınmış ihalelerin taşeronlugunu yapmak. Bunun için gerekli olan makina ve techizatı temin etmek. Hürtürlü yapı malzemelerinden olan plastik ve plastik boru ürünleri, kimyasal izolasyon malzemeleri, mermer, cam malzemeleri ile elektrik malzemelerinin temini alım satımı ithali ve ihracını yapmak. Boya malzemelerin alımı satımı. Dekorasyon işlerini yapmak. Yer döşeme malzemelerinden gerekli parke, laminant ile bunlar için gerekli olan teknik malzemelerinin, yapıştırma malzemelerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. İnşaat harfiyatının yapılması ve bunun için gerekli olan taşıma ve nakliyesini yapmak       2-  Hertürlü metal boru ve plastik boru malzemelerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. İnşaatlarda kullanılmasını sağlamak. Metal ve plastik profil malzemelerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. Dekorasyon işlerinde gereki olan bu malzemelerin kullanılması için  makina ve hechizatın teminin sağlanması. Tesisat malzemelerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak.      3- Hertürlü metal ve metal ürünlerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. Bakır, pirinç, galvaniz ürünleri, çeşitli sac ve sac mamulleri, demir ve demir ürünlerinin alımı satımı, ithali ve ihracını yapmak. Metal profil mamulleri ile metal malzemenin kullanımı için gerekli makina ve techizatın temini ile kullanımı için gerekli olan iş gücünün teminini sağlamak. 



Geri Dön