19 / 04 / 2024

Paşabahçe Korupark AVM'de mağaza açtı!

Paşabahçe Korupark AVM'de mağaza açtı!

Paşabahçe Mağazaları, Bursa Korupark Alışveriş Merkezi'nde yeni mağazasını hizmete açtı. Paşabahçe Mağazaları, Korupark AVM'de 'Yaşam' ve 'Butik' konseptleri adı altında yaklaşık 4 bin ürüne yer veriyor.



Paşabahçe Mağazaları, Bursa Korupark Alışveriş Merkezi'nde yeni mağazasını hizmete açtı. Müşterilerine keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, Korupark AVM'de 'Yaşam' ve 'Butik' konseptleri adı altında yaklaşık 4 bin ürüne yer veriyor. Toplam 500 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazada, Selçuk Demirel, Latif Demirci ve Bedri Rahmi Eyüboğlu gibi Türkiye'nin ünlü sanatçılarının fikir ve çizgilerini taşıyan 'İmza' ve Yansımalar koleksiyonlarının şık, fonksiyonel ve dekoratif ürünleri de müşterilerin beğenisine sunuluyor. 


Paşabahçe Korupark Mağazası'nın 'Butik' bölümünde Türkiye'nin zengin tarihsel ve kültürel mirasını gelecek nesillere^ktarma misyonu ile bir sosyal sorumluluk projesi olarak ele alınan ve sınırlı sayıda üretilen 'Tarih Kültür-Cam Koleksiyonları' da bulunuyor. Paşabahçe Mağazalan Genel Müdürü Esra Tokel, mağazalaşma atağını 2015 yılında da sürdürdüklerini belirterek, "Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda hem yurt dışında hem de yurt içinde yatırımlarımız devam ediyor. Yurt dışındaki ilk mağazamızı Nisan ayında tasarım ve modanın şehri olarak bilinen İtalya'nın Milano kentinde açtık. Şimdi de Bursa Korupark AVM'deki mağazamızı faaliyete geçiriyoruz. Bu yıl sonuna kadar 6 yeni mağaza daha açmayı planlıyoruz. Ayrıca var olan mağazalarımızda yenileme çalışmalarını da sürdürüyoruz. Amacımız daha çok noktada seçkin ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturmak. Müşterilerimize benzersiz alışveriş deneyimi ve keyfi yaşatmaya devam edeceğiz" dedi. 


Hürses


Geri Dön