19 / 04 / 2024

Paşapark, Konya'nın ilk butik oteli oldu!

Paşapark, Konya'nın ilk butik oteli oldu!

Doğal güzellikleri, tarihi mekânları ve gelişen sanayisi ile ülkedeki inanç turizminin önemli merkezlerinden olan Konya, yeni bir otele daha kavuştu. Konya'nın ilk butik oteli olma özelliğini taşıyan Paşapark Otel, bu ay içinde hizmet vermeye başladı



Şehir adına bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Paşapark Otel Genel Müdürü Mehmet Han Çopur, "12 yıllık turizm tecrübemin sonucu olarak butik otel yatırımının şehrimiz için uygun olacağını düşündüm. Kaliteli otelcilik için misafir beklentilerine uygun planların yapılması gerek. Konya'ya gelen misafirlerin beklentileri ve ilimizdeki turizm eksikliklerinin farkındalığıyla bu oteli açtık. Otelimiz, modern ve renkli mimarisiyle her sezon taleplere uygun hizmet verecek" dedi. Kişiye özel 40 standart, 4 suit, 1 teras suit, 2 deluxe olmak üzere toplam 47 odayla hizmet verdiklerini kaydeden Çopur, "Güleryüzlü hizmeti ilke edinen otelimizde müşterilerimiz, evlerindeki rahatlık ve konforu hissedebilecek. Birçok ilki sunan otelimizde bulunan Game-Clup ile de İstanbul'daki otellerden sonra ikinci oyun mekanına sahip butik otel olduk. Yetişkinlere özel dizaynı ile Game-Clup'ta farklı bir atmosfer içinde playstation turnuvalarına evsahipliği yapıyoruz. Sunduğumuz konfor ve çeşitlilik, mimari ve renkli atmosfere de yansıyor" şeklinde konuştu.

Konum olarak Konya Havaalanı'na 12 kilometre, Konya Otogarı'na 10 kilometre, Mevlana Müzesi'ne ise yürüme mesafesinde bulunduklarını ifade eden Mehmet Han Çopur, bu özellikleri ile Paşapark Otel'i tercih eden müşterilere ayrıcalık sunduklarını söyledi. Otel kapsamında Paşa Mutfağı ile farklı lezzetleri müşterilerine sunduklarını belirten Çopur, "Konya ve dünya mutfaklarından leziz örnekleri müşterilerimize sunuyoruz. Özel günler için temalı mönüler, vejetaryan mönüler, gıda alerjisine karşı alternatif sunulan mönüler ve bio ürünlerle hazırlanan yemek servislerimiz bulunuyor. Bunun yanı sıra düğün, nişan, workshop, toplantı, seminer, kokteyl, sergi gibi her türlü organizasyon ihtiyacına da karşılık vereceğiz" diye konuştu.

Özge Özçelik/DÜNYA


Geri Dön