19 / 04 / 2024

Pashador Cadde projesinde yaşam başladı!

Pashador Cadde projesinde yaşam başladı!

Her ihtiyaca cevap veren markalarla Pashador Cadde Bayrampaşa’nın tam merkezinde; Uluyol Bereç Metro durağında açıldı… Proje ihtiyacınıza göre 1+1’den 4+1’e kadar alternatif daire seçenekleriyle dikkat çekiyor.



Her ihtiyaca cevap veren markalarla Pashador Cadde Bayrampaşa’nın tam merkezinde; Uluyol Bereç Metro durağında açıldı… 


70.000 m2’lik inşaat alanında 205 konut kapasiteli Pashador Projesi, içinde çarşıdan kafeteryalara dinlenme alanlarından açık ve kapalı geniş otoparklara Türk hamamı ve yüzme havuzlarından spor alanlarına kadar uzanan zengin yaşam olanaklarıyla, ihtiyacınıza göre 1+1’den 4+1’e kadar alternatif daire seçenekleriyle dikkat çekiyor.


Pashador’un hemen altında yer alan Pashador Cadde ise tekstil, yiyecek içecek, sinema ve yapı marketleri gibi farklı sektörlerden kendi alanında lider önemli markanın buluşma noktası oldu. Merkezi konumuyla dikkat çeken Cadde Avm Bayrampaşa’nın tam merkezinde Uluyol Bereç Metro Durağı’nda yer alıyor.


10 Haziran Cuma akşamı ünlü İlahiyat Profesörü Nihat Hatipoğlu, Pashador Cadde’de… 

11 ayın sultanı Ramazan’da televizyon aracılığıyla her akşam evlerinize konuk olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu bu defa Pashador Cadde Avm’de  sizlerle bir araya gelecek.


Pashador Cadde ziyaretçileri, İlahiyat Profesörü’nün Ramazan söyleşisi öncesinde fasıl dinletisi ile karşılanacak ve iftardan sonra konuklara Ramazan’a özel geleneksel Osmanlı Şerbeti sunulacak.

10 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’da başlayacak etkinlikte, iftar sonrası Nihat Hatipoğlu geleneksel Ramazan Sohbeti ile ziyaretçilerle bir araya gelecek ve merak edilen soruları yanıtlayacak.


www.pashador.com



Geri Dön