23 / 04 / 2024

Pasifik İnşaat, Next Level projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Pasifik İnşaat, Next Level projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Pasifik İnşaat, Ankara'da hayata geçirdiği Next Level projesini İstanbul'da görücüye çıkardı. Next Level lansmanını www.emlakkulisi.tv ekibi izledi... İşte, Pasifik İnşaat'ın Ankara projesi Next Level hakkında herşey...



Pasifik İnşaat'ın Next Level lansmanını izlemek için tıklayın!

NEXT LEVEL ANKARANIN İLK KARMA KULLANIMLI PROJESİ OLACAK!

AVMlerinin sayısı ile dikkat çeken Ankarada karma bir proje geliştiren Pasifik İnşaat, rezidans, AVM ve ofisten oluşan iki kule halindeki Next Level Projesini İstanbulda görücüye çıkardı.

AVMdeki 150 mağazayı satmayı düşünmeyen Pasifik İnşaat, ofislerin metrekaresini 5 bin 300 lira ile 6 bin 500 lira arasında değişen fiyat aralığıyla satışa çıkardığını duyurdu.

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level projesi ile Ankaraya farklı bir soluk getireceklerini dile getirerek Ankaranın ilk karma projesine imza attıklarının altını çizdi. Kaliteli malzeme, güçlü işçilik ve  Ankara  için son derece önemli bir lokasyonda Next Leveli inşa ettiklerini belirten Erdoğan,  TOKİ  ile hasılat paylaşımı ile gerçekleştirdiğimiz Next Level Ankaranın en prestijli projelerinden birisi olacak. Bu projeyi geliştirmek için geniş çaplı bir anket çalışması yaptık, kendi konusunda en güçlü danışmanlık firmaları ile hareket ettik. Ona göre ihtiyaçlara cevap veren, Ankaranın biraz daha kamusal yanını göz önünde bulunduran bir tasarım yaptık dedi.

Ankaradan sonra İstanbulda da proje geliştirebileceklerine dikkat çeken Erdoğan, Şu anda İstanbul için herhangi bir belirlenmiş projemiz mevcut değil. Ama gelecek tekliflerde ve yakalayacağımız fırsatlara açığız. İyi bir proje olursa neden olmasın dedi.

Ankarada 2012 yılında yeni bir proje daha açıklayacaklarını belirten Erdoğan, Ankarada kesinleşen bir projemiz var. Bunun dışında üzerinde çalıştığımız arsalarımız bulunmakta. Duruma göre hareket edecek ve sağlıklı projeler geliştireceğiz diye konuştu.

İstanbul haricinde karma projelerin pek tercih edilmediğini belirten Erdoğan, Biz karma projede Ankaranın öncü firması olmak istedik. Bunun için Next Leveli 500 milyon liralık yatırımla gerçekleştiriyoruz. Ofislerin satışına resmi olarak lansmandan sonra çıkacağız ama şu ana kadar 29 ofisi satmış bulunmaktayız. Bundan sonra da rezidansları satışa çıkaracağız. Ş anda fiyat belirlemek doğru olmaz diye bir çalışma yapmadık o konuda. AVMdeki 150 mağazayı satmayacağız. Kendimize gayrimenkul olarak ayırdık. Orasını sadece kiraya vereceğiz. Bu durumda satışlardan beklediğimiz hasılat rakamı ise 350 milyon lira diye konuştu.

Ofislerin kendi içinde ayırıcı özellikleri olduğunu belirten Erdoğan, Next Levelde wc, toplantı alanı, lobiler dinlenme alanları, mutfak gibi doğrudan iş ile ilgili olmayan alanları ofislerin dışına çıkararak müşteriye net alan öneriyoruz. Bunlar katlarda yer alacak. Bunun maliyetini biz kendimiz üstlendik. Yani satılan alan, doğrudan kullanılacak alan dedi.

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön