27 / 04 / 2024

Pazarlar Belediyesi'ne ait olan konutlar yenilendi!

Pazarlar Belediyesi'ne ait olan konutlar yenilendi!

Pazarlar Belediyesi kiraya vereceği lojmanda tadilatı tamamlayarak ilçe halkının hizmetine sunuldu. Mülkiyeti Pazarlar Belediyesine ait olan 6 dairelik binanın tamamı bakım ve onarımı tamamlandı.



Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi’ne ait olan atıl durumdaki konutların bakım ve onarımları yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Dairelerin kapı, pencere, mutfak dolapları değiştirilirken tabanlar yeniden döşendiği ve tuvaletler ve banyoların bakım ve onarımının yeniden yapıldığı, elektrik ve su tesisatının da yenilendiği bildirildi. Ayrıca dairelerin tamamı kaloriferli olduğu bildirildi.


Dairelerin yaklaşık 5 yıldır boş durduğunu belirten Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, “ Mülkiyeti belediyemize ait olan 6 dairelik binanın bakım, onarım ve tadilatını tamamladık. Atıl durumda olan binamızı faal hale getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Dairelerin kapı, pencere, mutfak dolapları değiştirildi. Tabanlar yeniden döşendi ve tuvaletler ve banyoların bakım ve onarımı yeniden yapıldı. Elektrik ve su tesisatının da yenilendi. Tadilatı yapılan binaların iç ve dış boya işlemleri tamamlandı. Ayrıca dairelerin tamamı kaloriferlidir. Elimizdeki değerlerin kıymetini halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Dairelerin tadilatı tamamen bitirilerek dairelere kiracılar yerleşti. Halkımız bizi, biz işimizi takip etmeye devam ediyoruz” dedi.



Hürriyet 


Geri Dön