19 / 04 / 2024

Pazarlar'da metruk binalar yıkılıyor!

Pazarlar'da metruk binalar yıkılıyor!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde bulunan ve gerek imar çalışmalarında gerekse halkının güvenliği ve sağlığı için olumsuz etki yapan eski,bakımsız ve tehlikeli binaların yıkımı hızla devam ediliyor.



Bu kapsamda eski ve yıkılacak binaların yıkını çalışmaları zaman zaman vatandaş Belediye işbirliği ile yapılıyor. Pazarlar Belediyesi, İlçesinin gerek görüntüsü, gerekse imar alt yapı çalışmaları açısından bu binaların ortadan kaldırılması ve Pazarlar İlçesinin temiz ve modem bir görünüm sağlamaya çalışıyor. 

Pazarlar İlçe merkezinde metruk durumda olan Atatürk Mahallesi selendi ve Cumhuriyet caddesinde bulunan metruk iki bina Pazarlar Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Metruk binayı yıkarken Pazarlar Belediyesi ekipleri alınan güvenlik önlemleri dikkat çekti. Çevrede bulunan halk uyarılarak İnsanlar uzaklaştırıldı. 



Bu konuda bir açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, " Amacımız İlçemizde tehlike arz eden bina bırakmamak, yollarımızı ve alt yapı çalışmalarımızı imar planına uygun olarak, İlçemize güzel bir görünüm sağlamaktır. Eski ve bakımsız binaların yıkımına devam edeceğiz. Atatürk Mahallesinde Selendi ve Cumhuriyet Caddesinde bulunan eski ve bakımsız iki binanın yıkımı ve hafriyatının alımı tamamlandı. Halkımız bizi, biz işimizi takip etmeye devam ediyoruz " dedi. 


Haber Tavşanlı Gazetesi


Geri Dön