25 / 04 / 2024

Pega Kartal'da 30 bin TL'ye varan indirimler!

Pega Kartal'da 30 bin TL'ye varan indirimler!

Firma: Ege Yapı Group

Proje: Pega Kartal

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal, 1 – 15 Mayıs tarihleri arasında “Beş Beşlik Ödeme Keyfi” ile ev sahibi yapıyor.



EgeYapı Group, İstanbul Anadolu Yakası’nın iş ve yaşam merkezi Kartal’da inşa ettiği Pega Kartal, 1 – 15 Mayıs 2014 tarihleri arasında “Beş Beşlik Ödeme Keyfi” ve çok cazip indirim fırsatlarıyla Ataşehir’deki Palladium AVM’de yatırımcılarının karşısına çıkıyor. 

Pega Kartal beş adımda ev sahibi yapıyor, 30 bin TL’ye kadar indirim veriyor

Pega Kartal’dan ev sahibi olmak isteyenler, 1 – 15 Mayıs tarihleri arasında yüzde 5’ini peşin ödeyip ardından kalan miktarın yüzde 5’ini 5 ay sonra, yüzde 15’ini 15 ay sonra, yüzde 25’ini 25 ay sonra ve kalan yüzde 50’sini de banka kredisi imkanıyla ödüyor.

Kampanyaya ek olarak 1 – 15 Mayıs tarihleri arasında Palladium AVM’de kurulacak  Pega Kartal  tanıtım standına gelerek ev sahibi olmak isteyenkler 1+1 için 10 bin TL, 2+1 için 20 bin TL, 3+1 ve üstü daireler için de 30 bin  TL indirimde fırsatından yaralanıyor. 

Prens Adaları’na residence konforuyla bakın

 

32 katlı Residence bloğu ve 5 katlı Ofis bloğundan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks tipleriyle yatırımcılara zengin seçenekler sunuyor. 40 metrekareye varan salonlar, 3.20 metre tavan yüksekliği, tabandan tavana kadar cam yüzeyleri ile keyifli ve konforla tasarlanan Pega Kartal’da daire içi donanımlar da en üst sınıf ürünlerden oluşuyor. Pega Kartal sakinleri, Lobby lounge,  açık yüzme havuzu, fitness sağlık merkezi,  buhar odası, sauna ve Türk hamamı ile her gün zinde yaşamın mutluluğunu hissedecekler. Kartal - Kadıköy Metro Hattı’na birkaç mesafede bulunan Pega Kartal, D100 Karayolu ile direkt bağlantıya sahip. Sabiha Gökçen Havalimanına 15 dakika mesafede olan proje ana arterlere direkt bağlantısı ile de İstanbul için vazgeçilemez önemde ve yüksek prim vadeden bir lokasyona sahip. 



projeye sor



Geri Dön