26 / 04 / 2024

Pega Kartal'da inşaat 8 ay sonra sonra tamamlanacak!

Pega Kartal'da inşaat 8 ay sonra sonra tamamlanacak!

EGEYAPI Group'un Kartal'da inşa ettiği ve içerisinde az sayıda mağaza, home ofis ile konutların yer aldığı Pega Kartal projesinde inşaat sürecinde son 8 aya girildi.



EGEYAPI Group'un Kartal'da inşa ettiği ve içerisinde az sayıda mağaza, home ofis ile konutların yer aldığı Pega Kartal projesinde inşaat sürecinde son 8 aya girildi. Şirket, stoktaki daireleri ulaşılabilir fiyatlardan satın almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı.


'EGE YAPI GROUP FİNANSMAN' DESTEĞİ adıyla başlatılan ve 30 Nisan akşamına kadar sürecek olan kampanya ile ilgili bilgi veren EgeYapı Group Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy, yatırımcıları yüzde 1 KDV avantajı, yakın teslim imkânı, kira değeri kadar firma desteği ile kaliteli yaşama davet etti. 


Aksoy, 380.000 liralık dairenin bu modelle 247.000 liraya kadar düşebileceğini belirterek, "Örneğin yıl sonunda teslim edilecek 380 bin lira tutarında bir daire sahibi olduğunuzda dairenin peşinatını 3 yılda 3 taksitle ödüyorsunuz. EgeYapı Group'un aylık 2.000 lira finansman desteğini ise "hemen" almaya başlıyorsunuz. Krediyi tercih eden daire sahipleri 18 ay boyunca banka kredisi tutarlarını bu finansman desteği ile ödüyor. 18 ay sonunda ise projenin tamamen doluluğa ulaşması ile birlikte yatırımcılar dairelerini kiraya vererek kalan aylık ödemelerini kira getirilerinin karşılamasını sağlayabiliyor" dedi. 


Yeni Akit


Geri Dön