29 / 03 / 2024

PegaKartal satışa çıktı! 212 bin TL'den başlıyor!

PegaKartal satışa çıktı! 212 bin TL'den başlıyor!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Kartal Pega

EgeYapı Group, İstanbul Anadolu Yakası’nda yükselecek yeni karma kullanım projesi PEGAKARTAL’ın inşasına başlıyor...




Konfor ve yüksek yaşam standartları sunmayı hedefleyen PEGAKARTAL’da 1+1’den 4+1e’ kadar değişen daireler, metrekaresi 2 bin 977 TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunulurken, ofislerin alanları 72 ile 702 metrekare arasında değişecek. PEGAKARTAL, 2015 yılı itibariyle teslim edilecek.


EgeYapı Group, İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni çekim merkezi Kartal’da başlayacağı yeni karma kullanım projesi PEGAKARTAL’ı,  Egeyapı Group  Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, EgeYapı Group Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy, Proje Mimarı Bünyamin Derman ve Al-Qemam Holding Türkiye CEO’su İbrahim Maasfeh’in katılımıyla 20 Mart 2013 Çarşamba günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısı ile tanıttı. 


EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı: “PEGAKARTAL Projesi ile Körfez sermayesinin Türkiye’de yer aldığı ilk projelerden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”


Sahip oldukları 35 yıllık tecrübe ile bugüne kadar birçok projeye imza atan, BATIŞEHİR, İZ TOWER ve İZ PARK gibi projelerle sektörde iz bırakan EgeYapı Group’un sahip olduğu tüm deneyimi aktaracağı yeni bir karma kullanım projesine başladığını duyurmaktan gurur duyduklarını ifade eden EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı; “Türkiye, son yıllarda yakaladığı hem siyasi, hem de ekonomik istikrar ile yabancı yatırımcıların birçok sektörde olduğu gibi, gayrimenkul sektöründe de ülkemize olan ilgisini artırmıştır. Hem gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirmesi beklenen, hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlaması umulan Körfezli yatırımcılar, artık büyüyen ve gelişen Türkiye’deki fırsatları görmeye ve ülkemize yatırıma gelmeye başlıyorlar. Ancak hayata geçen ve realize olan yatırımların sayısının hala istenilen düzeyde olmadığını düşünürsek PEGAKARTAL Projesi ile Körfez sermayesinin ortağı olduğu, hayata geçen ilk projelerden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. PEGAKARTAL’ın yakalayacağı başarı ile başka yabancı sermaye gruplarının da dikkatini çekerek,  yatırımcıların ülkemize olan ilgisini daha da arttıracağını düşünüyoruz. Böylelikle yüzde 95 oranında yerli girdi kullanan gayrimenkul sektörünün ekonomimizin yumuşak karnı olarak nitelendirilen cari açığa doğrudan pozitif etkisi olacaktır” dedi.  




“Rezidans konseptine yeni bir bakış açısı getiriyoruz”


“Yıllar içinde gelişen sektörümüzle birlikte daha çok küçük alanlarda kompakt bir yaşam imkanı sunan rezidans konseptine yeni bir bakış açısı getiriyoruz” diyen H. İnanç Kabadayı; “Toplam 40 bin metrekare inşaat alanı ve 80 milyon TL yatırımla biri 200 adet konuttan oluşacak 32 katlı rezidans, diğeri de 28 adet home – office ve 11 adet mağazadan oluşacak 5 katlı ofis bloğu olmak üzere iki farklı bloktan meydana gelecek PEGAKARTAL’ da yatırımcılarımıza Marmara Denizi ve Adalar manzarası eşliğinde 1+1’den 4+1 ve dubleks dairelere kadar yüksek yaşam standartları ve konfor sunmak istiyoruz. Ofis kısmında ise iş dünyasına yedi farklı tipte, diledikleri gibi dekore edebilecekleri ve teknolojinin tüm imkânlarının sunulacağı çözümler sunacağız” şeklinde konuştu.


“PEGAKARTAL yüzde 1 KDV avantajı ve yüksek prim imkanı sunuyor”


PEGAKARTAL’da her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüklerini ve ister rezidans, isterse ofis olsun yatırımcıların ne tür ihtiyaçları olabileceğini ortaya çıkardıklarını anlatan Kabadayı; “ PEGAKARTAL’da adeta beş yıldızlı bir otel hizmeti sunacak olan Lobby Lounge’dan 7/24 her konuda faydalanabileceğiniz Concierge’e kadar birçok detay yer alacak. Hareketli bir sosyal yaşantı düşlediğimiz PEGAKARTAL’da açık yüzme havuzu, fitness sağlık merkezi, buhar odası, sauna ve Türk Hamamı, çocuk oyun alanları ve spor sahaları olacak” dedi. 


H. İnanç Kabadayı şöyle devam etti: “Yaşama dair birçok açıdan konfor sunan PEGAKARTAL, Kartal gibi günden güne değer kazanan ve ilgi odağı olan bir ilçenin en yüksek prim vadeden noktasında yükselecek. Özellikle konumu açısından ulaşımda birçok kolaylık sağlayacak olan PEGAKARTAL, sahip olduğu yüzde 1’lik KDV avantajı ve Kartal ilçesinin yakın gelecekte sahip olacağı yüksek prim olanağı sayesinde yatırımcıların odak noktası haline gelecek.” 


AL Qemam Holding Türkiye CEO’su ve Akzirve Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü İbrahim Maasfeh: “PEGAKARTAL Projesi, Türkiye’deki ilk yatırımımız olacak, yatırımlarımıza EgeYapı Group ile birlikte devam edeceğiz”


PEGAKARTAL Projesi’ndeki yatırımı ve Türkiye’deki oluşumları hakkında konuşan Al-Qemam Holding Türkiye CEO’su İbrahim Maasfeh; “Suudi Arabistan merkezli bir grup olarak Avrupa’da, İngiltere ve İspanya’da yatırımlarımız mevcuttur. Bunun yanı sıra Türkiye’deki oluşum sürecimizi tamamladık. Başta gayrimenkul olmak üzere diğer alanlarda da faaliyet gösteriyor ve bu alanlardaki tüm odağımızı Türkiye’ye kaydırıyoruz. Türkiye’de yapılanırken gayrimenkul sektörü üzerine araştırmalar yaptık. Kültürüyle, değerleriyle, profesyonelliğiyle ve kurumsallığıyla EgeYapı Group’u tercih ettik. PEGAKARTAL Projesi, Türkiye’deki önemli yatırımlarımızdan bir tanesi olacak. Yatırımlarımıza EgeYapı Group ile birlikte devam edeceğiz. İstanbul gibi büyük bir metropolün en cazip ilçelerinden biri olmaya aday Kartal’ın adeta Maslak’a dönüşeceğine ve PEGAKARTAL Projesi ile Kartal’a olan ilginin artacağına inanıyoruz” dedi. 



Eşsiz manzara, yüksek yaşam standardı ve konfor PEGAKARTAL’da


EgeYapı Group’un Anadolu Yakası’ndaki karma kullanım projesi PEGAKARTAL, 80 milyon TL yatırımla Adalar ve Marmara Denizi’ne nazır bir şekilde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip rezidans ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşacak. 32 katlı rezidans bloğunda yaklaşık 64 metrekareden başlayan 1+1‘lerden 204 metrekarelik 4+1 ve dublekslere kadar 200 daire olacak. Dairelerin fiyatları 212 bin TL’den başlayıp 1 milyon 173 bin TL’ye kadar değişecek. Ofis bloğunda ise 11 mağaza ve 32 home – office bulunacak. İş dünyasının çözüm ortağı olmayı hedefleyen PEGAKARTAL, yatırımcılara 72 metrekareden 702 metrekareye kadar 7 farklı tipte home – office imkânı sunacak. 


Etkin bir sosyal yaşam imkânı


Mimari açıdan keskin hatlarıyla ünlü sanat akımı Kübizm’in bir yansıması olacak olan PEGAKARTAL, yatırımcılarına beş yıldızlı bir otel gibi faaliyet gösterecek olan Lobby Lounge’dan 7/24 her konuda faydalanılabilecek Concierge’e kadar birçok hizmet sunacak. Bunların yanı sıra proje kapsamında etkin bir sosyal yaşam sağlayacak olan açık yüzme havuzu, fitness sağlık merkezi, buhar odası, sauna ve Türk Hamamı, çocuk oyun alanları ve spor sahaları olacak. 


Ulaşım açısından da kolaylıklar sunuyor


PEGAKARTAL, sahip olduğu lokasyon itibariyle de İstanbul’un en büyük sıkıntılarından biri olan trafiğe karşı birçok avantaja sahip. Bu doğrultuda proje, Kadıköy – Kartal Metro Hattı’na birkaç dakikalık yürüme mesafesinde, D – 100 Karayolu’nun hemen yanı başında, Kartal Sahil Yolu’na 5 dakikalık mesafede ve İstanbul’un dünyaya açılan ikinci kapısı Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 


0 216 671 07 03

pegakartal.com


projeye sor



Geri Dön