19 / 04 / 2024

Pehlivanoğlu 55'nci mağazasını Narlıdere'de açtı!

Pehlivanoğlu 55'nci mağazasını Narlıdere'de açtı!

Ege Bölgesi'nin lider mağaza zincirlerinden Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş. 55'inci süpermarketini Narlıdere Folkart karşısında açtı. Törende açılışa özel indirimler yapıldı.



Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş'ye ait 55'inci süpermarket Narlıdere Folkart karşısında hizmete girdi


Narlıdere'deki mağazanın açılışına Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik A.Ş. 

Yönetim Kurulu Üyesi Ekin Pehlivanoğlu, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Ekin Pehlivanoğlu, bu mağazada ilk kez "Alo Eve Servis" hattının açılacağını ve bu hattın diğer Hanif Pehlivanoğlu şubelerine de yayılacağını belirtti. Açılışa özel indirimlerin yapıldığı törende, Pehlivanoğlu kardeşler arasındaki bölüşüm sonucu Pehlivanoğlu Entegre Et A.Ş. ve Çiftlik'in Hanif Pehlivanoğlu'nda kaldığı açıklandı. 


Açılışa vatandaşların gösterdiği ilgiden menun kaldıklarını belirten Hanif Pehlivanoğlu, "Kardeşler arasındaki paylaşımda Pehlivanoğlu Entegre Et A.Ş. ve Çiftlik bende kaldı. Şimdilik diğer kardeşlerime et ürünlerini ben vermekteyim. Kısa süre sonra da diğer kardeşlerim başka firmalardan et ürünlerini temin edecekler. Biz ise kendimize ait Tire'deki çiftliğimizden kendi besimiz olan ürünlerimizi halka sunacağız" dedi. 



Habertürk Egeli 




Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Hanif Pehlivanoğlu Marketçilik, bünyesine Narlıdere Şubesi'ni de katarak 55'ınci mağazasını hizmete açtı. Mithatpaşa Caddesi'nde, Folkart karşısında bulunan mağazanın açılışı, Belediye Başkanı Abdül Batur'un da katılımıyla yapıldı. Yedi mağazanın daha yolda olduğunu söyleyen Hanif Pehlivanoğlu, yeni hizmetleri ALO PAKET servisini de müşterilerine sunacaklarını belirtti. 


Posta Ege


Geri Dön