23 / 04 / 2024

Pehlivanoğlu Buca'daki 6'ncı mağazasını hizmete açtı!

Pehlivanoğlu Buca'daki 6'ncı mağazasını hizmete açtı!

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri 'nin 127. mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Buca Yaylacık Mahallesi'nde bulunan Mevlana Buca-6'ncı mağazasının açılış kurdelesini Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pehlvanoğlu kesti




Pehlivanoğlu Marketler Zinciri'nin 127. mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Buca Yaylacık Mahallesi'nde bulunan Mevlana Buca-6'ncı mağazasının açılış kurdelesini Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pehlvanoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Pehlivanoğlu ve Hakan Pehlivanoğlu birlikte kesti. Davul, zurna ve halk dansları gösterileri eşliğinde gerçekleştirilen görkemli açılış töreninde vatandaşa lokma ve promosyon ürünler dağıtıldı. 


Uygun fiyat politakası

700 metrekarelik Buca-6 mağazasının Ege'de 127'nci mağazaları olduğunu ve yıl sonuna kadar 5 mağaza daha hizmete açacaklarını dile getiren Ali Pehlivanoğlu, "35 yıl önce adım attığımız bu yolda sürekli büyümeye devam ettik. Bugün 1700 çalışanımızla bölgenin en güçlü market zinciriyiz. Bugün pek çok zincir yabancıların elinde. Biz hala direniyoruz. Sizden aldığımız güçle de direnmeye devam edeceğiz. Bütün müşterilerimize daha yakın olmak için her semte mağaza açıyoruz. En kaliteli ürünü en uygun fiyat politikasıyla sunmak önemli ilkemiz" dedi. Pehlivanoğlu, yılbaşına kadar açılacak mağazaların Buca, Karşıyaka, Söke ve Atatürk Mahallesi'nde olacağını belirtti.



Yeni Asır


Geri Dön