25 / 04 / 2024

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri Ayrancılar'da konut inşa edecek!

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri Ayrancılar'da konut inşa edecek!

Ali Pehlivanoğlu, Ayrancılar'da toplu konut projesine başladı.Türkiye'nin en büyük bölgesel market zincirini kuran Ali Pehlivanoğlu bir süre önce adım attığı gayrimenkul sektöründe büyük bir çıkış yaptı.



İzmir'in vergi rekortmenlerinden olan Pehlivanoğlu, kızı İrem Pehlivanoğlu ile birlikte girdiği sektörde emlak pazarlamadan sonra şimdi de toplu konut işine de el attı. 


Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi olduğu SİZA Gayrimenkul Limited Şirketi, izmir Ayrancılarda 517 dairelik toplu konut projesine başlıyor. Zemin ve 9 katlı 11 bloktan oluşan proje kapsamında: 88 adet 45 metrekare büyüklüğünde 1 artı 1, 319 adet 65-81 metrekare büyüklüğünde 2 artı 1 ve 110 adet 114 metrekare büyüklüğünde 3 artı 1 konut yapılacak. 


Torbalı Ayrcancılan'ın yeni gelişim bölgesinde süper avantajlar taşıyacak olan projede. 517 dairelik toplu konut projesi ve imar planının hazır olduğu, projenin tamamının veya her bloğun ayrı ayrı kart karşılığı olarak değerlendirilebileceği belirtildi. 

Ayrıca projenin teklif alma sureti ile değerlendirileceğine vurgu yapıldı. 


Ali Pehlivanoğlu halen Pehlivanoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı 1949 yılında Makedonya'nın İştip İlçesi'nde dünyaya geldi. 1957'de ailesiyle beraber Türkiye'ye göç etti. 

5 yıl ilkokul öğretmenliği yaptıktan sonra Turyağ'da satış ve pazarlama temsilcisi olarak çalıştı. 


1980'da ilk süpermarketini Üçkuyular'da açtı. Pehlivanoğlu ve kardeşleri, Pehlivanoğlu'nu 120 mağazaü bir market devi haline getirdi. Ali Pehlivanoğlu, iki yıl önce ise gayrimenkul sektörüne girme karan aldı. 


Gözlem


Geri Dön