23 / 04 / 2024

Pekcan Grup, Veroxfloor ile parkeleri yeniliyor!

Pekcan Grup, Veroxfloor ile parkeleri yeniliyor!

Kuşadası’nda inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup, parke sektöründe 70 yıllık tecrübeye sahip Veroxfloor markasının bayiliğiyle evinize hayal ettiğiniz şıklığı getiriyor.



Kaliteli, hijyenik ve dekoratif parkelerle evlerinize şıklık geliyor…

Evlerde dekoratif şıklığı tamamlamanın önemli noktalarından birisi de parke seçimidir. Parke seçimi yaparken kaliteli bir malzeme olması, şık görünmesi ve uygun fiyatlı olması tercih sebeplerinin başında geliyor. Kuşadası’nda inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup, parke sektöründe 70 yıllık tecrübeye sahip Veroxfloor markasının bayiliğiyle evinize hayal ettiğiniz şıklığı getiriyor. 


Pekcan Grup, sektöründe lider markaların ürünleriyle yaşam alanlarınızı istediğiniz şekilde tasarlıyor. Veroxfloor markasının klasik, vintage ve modern tasarımlı parkeleri, Pekcan Grup’un usta işçiliğiyle evlerinize dekoratif şıklık getiriyor. Malzeme çeşitliliğinin yanı sıra antibakteriyel özellik taşıyan parkeler, yaşam alanlarınızı sağlıklı bir ortama çeviriyor.

Pekcan Grup, tüm ürünlerinde masrafsız, kredi kartsız, kefilsiz olarak 36 ay taksit imkânıyla da ödeme kolaylıkları sağlıyor. En uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla birlikte, hizmet kalitesinden ödün vermeden projelerini hayata geçiriyor.


www.pekcangrup.com 



Geri Dön