16 / 04 / 2024

Pekcan Havuz 20 yılda 2 bin projeye imza attı!

Pekcan Havuz 20 yılda 2 bin projeye imza attı!

urdan ve Alp Pekcan tarafından kurulan ve Ege Bölgesi'nde sektörün lider kuruluşları arasında yer alan Pekcan Havuz, 'havuz market' projesiyle de havuzla ilgili tüm ihtiyaçlara profesyonel çözümler getiriyor.




Havuz, spa taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, Ar-Ge ve yatırım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yakın projeye imza attı. Nurdan ve Alp Pekcan tarafından kurulan ve Ege Bölgesi'nde sektörün lider kuruluşları arasında yer alan Pekcan Havuz, 'havuz market' projesiyle de havuzla ilgili tüm ihtiyaçlara profesyonel çözümler getiriyor. 

Havuzların görselliği ve mimari değeri yüksek yapılar olduğunu ve kaliteli ekipmanlar kullanılarak oluşturulması gerektiğini dile getiren Alp Pekcan, havuzların kullanım amacına göre sağlık, spor ve eğlenceyi bir arada sunduğunu söyledi.


Enine büyüme

Yurtdışındaki fuarları takip ederek şık tasarımlı ve fonksiyonel ürünleri belirlediklerini ve Türkiye'de uygulamalar yaptıklarını anlatan Pekcan, hem havuz hem de spa ile ilgili sistemler dizayn ettiklerini ve mimari gruplara danışmanlık hizmeti verdiklerini kaydetti.

1994 yılında Pekcan Mühendislik ve ardından 1998 yılında Pekcan Havuz'u kurduklarına dikkat çeken Alp Pekcan, "Proje taahhüt işleri büyüyünce enine büyüme stratejisine gittik. Yeni iş kollarıyla hizmet çeşitliliğini artırdık. Spa tasarım ekipmanları, sauna mekaniği, projelendirme, yüzme havuzu proje ve taahhüt işlerinde önemli mesafe kat ettik" diye konuştu. Kısa süre önce havuz market yatırımını yaptıklarını

anlatan Alp Pekcan şunları söyledi: "Bu konsepti Türkiye'de ilk uygulayan firma biziz. Narlıdere'de hizmete giren havuz markette müşterilerimiz satış temsilcileriyle görüşerek ihtiyacı olan ürünleri alabilecek. Aynı konsepti, 2015 yılından itibaren Çeşme'de de uygulayacağız. Pekcan Havuz Market'te müşteriler market arabalarıyla gezerek diledikleri ürünleri alabilecek. Amacımız sunum yaratıp, talebi artırabilmek."

Pekcan Havuz'un projeleri arasında, Folkart Mavişehir, Gaziemir'de 4 bin metrekarelik Fes Spa, Yunusoğlu Narlıdere ve Korupark Balçova siteleri, Manisa Universiade, Kavuklar Point Bornova yer alıyor.



Yeni Asır


Geri Dön