28 / 03 / 2024

Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli projesi 20 Mart'ta satışa çıkacak!

Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli projesi 20 Mart'ta satışa çıkacak!

Firma: Pekdemir İnşaat

Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli’nin Başiskele bölgesinde hayata geçireceği 936 konutluk projenin lansmanı 20 Mart’ta yapılacak ve aynı gün satışına başlanacak...



69 yıllık tarihiyle Türkiye’ninen köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli’de inşa edeceği 936 konutluk dev konut projesinin satış lansmanı için geri sayım başladı. 20 Mart 2013 Çarşamba günü gerçekleştirilecek basın lansmanıyla ilk etap konutların satışa sunulacağı projenin adı, satış fiyatları ve ödeme koşulları merakla bekleniyor.


Pekdemir kalitesini çok ekonomik fiyatlarla halka taşıyacak proje, aynı zamanda Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi olacak. Kocaeli’nin yatırım değeri en yüksek bölgelerinden Başiskele’de hayata geçirilecek proje konut alıcılarına olduğu kadar kente de yeni bir ekonomik değer kazandırmış olacak.


Pekdemir’in yüksek kalite ve hizmet standartlarına uygun inşa edilecek projenin adı, teknik ve mimari özellikleri, konutların satış fiyatları ve ödeme avantajlarının paylaşılacağı lansmanla birlikte konutların satışına da başlanacak. 


İlk etabı satışa sunulacak Başiskeleprojesi, çok özel lansman fiyatlarıyla, sadece oturmak amaçlı değil yatırımamaçlı satın almak isteyenlere de önemli fırsatlar sunacak. Dört kattan oluşanestetik mimari yapısı, geniş rekreasyon alanları, aidatı yükseltmeyen ama yaşamkalitesini artıran yönetim anlayışı ile proje, yaşayanlara güvenli, kaliteli,ekonomik bir yaşam alanı oluşturacak.


Pekdemir: Halk merakla lansmanı bekliyor


Geçen ay düzenlenen basın toplantısıyla ön tanıtımı yapılan projenin kentte duyulmasıyla birlikte bölge halkında yoğun bir ilgi ve merak oluştuğunu belirten  Pekdemir İnşaat  Genel Müdürü Mert Pekdemir, konuya ilişkin şunları söyledi:


“Pekdemir markasının yarattığı güveni bölge halkı zaten çok iyi biliyor. Ön tanıtımın ardından, özellikle daha önce Pekdemir projelerinden konut almış kişiler başta olmak üzere çok sayıd aKocaelili arayarak, daha lansman yapılmadan, bedelini ödeyip konutlarını rezerve etmek istediler. Biz ise gelişmeleri takip etmelerini ve lansmanı beklemelerini rica ettik. 20 Mart’ta düzenleyeceğimiz toplantıyla birlikte, Pekdemirkalite güvencesini taşıyan Kocaeli’nin en büyük ‘markalı konut’ projesini,dikkat çekici ekonomik fiyatlar ve ödeme koşullarıyla satışa sunacağız. Bu fiyatlar lansmana özel fiyatlar olacak. Aylık düzenli aile geliri 2.000 liranınüzerinde olan herkesin konut sahibi olabileceği koşullarla satışa çıkacağız. Şuana kadar halktan gelen olumlu tepkiler ve oluşan merak, ilginin yüksek olacağına işaret ediyor.”


0262 332 18 82

http://www.pekdemirinsaat.com.tr/


Geri Dön