28 / 03 / 2024

Pekdemir İnşaat'tan 'Evimiz Kocaeli' kampanyası!

Pekdemir İnşaat'tan 'Evimiz Kocaeli' kampanyası!

'Evimiz Kocaeli' projesinde 1 Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satıştaki daireler için yeni fırsat sunuyor. Şirket, "60 aya kadar 0 faiz" kampanyasını duyurdu.



Pekdemir İnşaat 'Evimiz Kocaeli' konut projesi kapsamında 730 günde tamamlamış olduğu 936 konutun yüzde 90'ını sattı. 1 Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satışı devam eden daireler için, aklı Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunuyor. 



Evimiz Kocaeli'nin yeni kampanyasından daire satın alanlar, yüzde 25 ile yüzde 60 arasında değişen peşinat ödemelerine göre, konut kredisinde 36 aydan 60 aya kadar 0 faiz olanağından yararlanabilecekler. Ayrıca, yüzde 25 peşinat ödeyenler, dilerlerse yüzde 0,85 sabit faiz oranıyla 37 aydan 120 aya kadar vadeli kredi kullanabilecekler. 


Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli'nde dairelerin satışı devam eden son yüzde 10'luk bölümü için, başlattığı "60 aya kadar 0 faiz" kampanyasını, düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. 


Basın toplantısında konuşma yapan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, "Bugüne kadar satışını gerçekleştirdiğimiz daireleri sahiplerine teslim ettik. Evimiz Kocaeli'de yine güzel ve cazip bir kampanya gerçekleştiriyoruz. Evimiz Kocaeli'nin oturmaya hazır, satışı devam eden yüksek kalitedeki dairelerinden satın almak isteyenlere, büyük bir ödeme kolaylığı sunmuş oluyoruz" dedi. 


Evimiz Kocaeli'ni Pekdemir İnşaat'ın 70. Yıl Gurur Projesi olarak gördüklerini ve bu ölçekteki bir projeyi eksiksiz ve tanı zamanında bitirmiş olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Pekdemir, "İlk günden itibaren, Kocaeli'lerin büyük güven ve desteğini yanımızda hissettik. Bu sayede, hem projemizin inşaatı, hem de daire satışlarımız, büyük bir hızla ilerledi" dedi. 


Yüksek yaşam kalitesi sunuyor


'Evimiz Kocaeli' projesinin yüksek yaşam kalitesi sunduğunu söyleyen Pekdemir, "Daire sahiplerinin dairelerinde teslim sonrası dönemde bir eksiklik ya da aksaklık belirlemeleri halinde ise Güvence Sistemi devreye giriyor. 


İnternet üzerinden sisteme kayıt olan daire sahipleri ya da kiracılar, Pekdemir Güvence Sistemi'nin, bankalarda kullanılan ve inşaat sektöründe örneğine pek rastlanmayan web tabanlı Müşteri İstek - Şikayet yazılım altyapısı sayesinde, istek ve taleplerini internet üzerinden bir tıkla ilgili birimlere bıldirebiliyorlar" dedi. 



Dünya





Haber Çağdaş Kocaeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Pekdemir İnşaat'ın 70'inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli'de başlattığı inanılmaz kış kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kocaeli'de daha önce yapılmamış "10 Yıl Sıfır Faiz" sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor. 


Bu yıl 72'inci yaşını kutlayan, Türkiye'nin en köklü, Kocaeli'nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat'ın geliştirdiği Evimiz Kocaeli projesinde yaşam başladı. Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde sınırlı bir süre için başlatılan kış kampanyası yoğun ilgi görüyor. Bu kampanya kapsamında, Evimiz Kocaeli'de ev sahibi olmak isteyenlere çok büyük avantaj sağlayan bu ödeme modeli ile 6 ya da 10 yılda sıfır faiz ödeniyor. 


10 YIL SIFIR FAİZ 

"10 Yıl Sıfır Faiz" sloganlı kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, seçtikleri ödeme modeline göre 6 yada 10 yıl boyunca hiç faiz ödemeyecekler, üstelik yeni evlerine hemen taşınabilecekler. Evimiz Kocaeli'nin kısıtlı bir süre için sunduğu bu ödeme modeli Kocaeli'de bir ilk. Ev sahihi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayan bu fırsat sayesinde evinize hemen taşınıp, kredilerinizi kira öder gibi üstelik sıfır faizle ödemeye başlayacaksınız. Yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Böylece ev sahihi olmak isteyenler, Evimiz Kocaeli gibi Pekdemir kalite ve güvenini çok ekonomik koşullarda sunan bu benzersiz projede, ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecekler. 936 konutluk bu görkemli projede ev sahibi olarak, Evimiz Kocaeli'nin sunduğu, konforlu ve güvenli yaşamın bir parçası olacaklar. 


KİRA BEDELİ GİBİ TAKSİT 

Pekdemir inşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, "70'inci vıl gurur projesi" olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli projesi kapsamında, ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayan bu çok avantajlı ödeme modeline gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi. Kocaeli'de ilk defa bu kadar iddialı bir kampanyanın yapıldığını ifade eden Pekdemir, ödeme planının detayları hakkında bilgi vererek, "Ev bedelinin yarısını peşinat olarak verdiğinizde kalan kısmı için 10 yıl sıfır faiz fırsatından yararlanabiliyorsunuz. Örneğin 212.000 TL değerinde 3+1 bir dairede 106.000 TL peşinat verdiğinizde, kalan 106.000 TL için 10 yılda 880 TL gibi çok cazip, o dairenin kira bedeli kadar bir taksit ödüyorsunuz, 10 ve sonra da o daireye 212.000 TL ödemiş oluyorsunuz yani hiç faiz maliyeti ödemiyorsııııuz ve üstelik daireniz her geçen gün kat kat değerleniyor" dedi. 



Çağdaş Kocaeli



Geri Dön