26 / 04 / 2024

Peli Parke, bayileriyle buluştu!

Peli Parke, bayileriyle buluştu!

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, toptancı bayileri ile İstanbul Green Park Otel’de buluştu.



1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, toptancı bayileri ile İstanbul Green Park Otel’de buluştu. 100’ün üzerinde katılımcı ile gerçekleştirilen “Toptancı Bayi Zirvesi”nde Peli Parke 2015 yılı değerlendirmesi ve 2016 yılı hedefleri konusunda misafileri bilgilendirdi.


Türkiye’nin farklı bölgerinden bayilerin katılımıyla gerçekleştirilen zirvede; 2016 sektörel beklenti-hedef ve pazarlama stratejilerini bayileri ile paylaşan Peli Parke, 2016 yılında satışa sunacağı yeni dekor ve koleksiyonları da tanıttı.


Peli Parke’nin bölge yapılanması ve bu planlama dahilinde gerçekleştireceği kampanyalar ile 2016 yılı yol haritasının bayilere sunulduğu zirvenin 2.oturumunda bayilerden gelen sorular yanıtlanarak bayilerin en sık karşılaştığı problemlere çözümler sunuldu. 



Geri Dön