29 / 03 / 2024

Peli Parke Diyarbakır’da büyüyecek!

Peli Parke Diyarbakır’da büyüyecek!

Peli Parke Diyarbakır’da bölge bayisini tanıttı. Radisson Blu Hotel’deki toplantıyı doğunun yıldızı Diyarbakır bayileri ile paylaştı.



Türkiye’nin en büyük parke üreticilerinden Vezirköprü Orman Ürünleri bünyesindeki Peli Parke, bölgedeki projelerini Diyarbakır Bölge Bayisi Boğaziçi Tic. Ltd onuruna özel bir yemek vererek paylaştı. 21 Temmuz 2017 Cuma günü Radisson Blu Hotel’de düzenlenen tanıtım töreninde Peli Parke’nin üretim gücü, üstün teknolojisi ve geleceği şekillendirecek yatırımlarının tanıtılmasıyla beraber, bölge satış stratejilerini bayileriyle paylaşarak bölgeye verdiği değeri gösterdi.


Turanlar Grup’un ve Peli Parke’nin yatırımlarının paylaşıldığı gecede açılış konuşmasını Peli Parke Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orhan Demirbaş yaptı.


“DİYARBAKIR YATIRIMI MUTLULUKTUR”

Turanlar Grup’un 60 yıllık kökleriyle birlikte gelecek planlarını anlatan Orhan Demirbaş konuşmasında şunların altını çizdi:


“Turanlar grup geniş ürün yelpazesiyle Peli dünyası adını vererek kurduğumuz ve her geçen gün yeni ürün yelpazesiyle sektöre hizmet vermekte olan markamıza Diyarbakır’da büyük bölge bayiliklerimizden birini daha açtık. Üretimimizi Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 200 dönüm arazi üzerinde 160 bin m2 alanda gerçekleştirmekteyiz. Ürünlerimiz ile üstün kalitede hizmet vermekteyiz.


ORMANI KORUYORUZ

Üretim yaparken asla ormanlarımıza zarar vermiyoruz. Hiçbir yaşayan ağaç kesmiyoruz. Ya ömrü bitmiş ağaçlar ya da onların dalları ile hammadde temin ediyoruz. Bu ülke ekonomisine katkı ve doğaya saygıdır. Son üç yıl içinde üretim tesislerine yaptığımız yatırımlar ile üretim kapasitemizi iki katına çıkardık, sadece parkede yıllık 24 milyon m2 parke üretiyoruz. Türkiye’de satılan yüz milyon m2 parkenin yüzde 20’sini biz üretiyoruz dedi. Parkenin yanı sıra sektöre farklı hizmetler de sunuyoruz, bu yıl Peli DK ile dekoratif iç mekan kapıları da üretmeye başladık. Türkiye’nin tüm bölgelerini önemsiyoruz. Ayrıca iki yıldır uyguladığımız ilkeli, sistemli ve istikrarlı satış politikalarımızla sektör büyümesinin çok üzerinde yer alarak bayilerine en çok kazandıran firma olmanın gururunu yaşıyoruz.’’


Diyarbakır bölgesinde de başlattığımız değişim ve gelişim hareketi 2016 yılında olduğu gibi 2017 ve sonraki yıllarda da ilkeli ve istikrarlı satış politikalarımızın alt yapısı olacaktır.


Geri Dön