19 / 04 / 2024

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

 Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.



59 ülkeden 1441 firma ve firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, fuarda sergilediği Comfort, Elegance, Wood ve Vintage serileriyle ilgi odağı oldu. 

Zemin kaplama sektörünün uluslararası piyasada önde gelen firmalarının katıldığı fuarda; Peli Parke tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanan bir teknikle imal edilen Türkiye’nin ilk renkli parkesi Vintage Serisi  4 farklı renk seçeneğiyle ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 

Wood serisinin, 10mm ile dar konsptte yer alan modelleri özellikle orta Avrupa pazarından gelen katılımcıların ilgisini çekti.

45.000’in üzerinde uluslararası sektör profesyonelini ağırlayan “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’nda Türkiye’yi temsil eden Peli Parke, tasarladığı inovatif ürünleri ile mekanlara ayrıcalık katmaya devam edecek.


Geri Dön