29 / 03 / 2024

Peli Parke'ye Hannover'de büyük ilgi!

Peli Parke'ye Hannover'de büyük ilgi!

Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 14-17 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlendi. 60 ülkeden 1409 katılımcının bulunduğu fuarda Peli Parke, innovatif ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.



Dünyanın en büyük fuar alanında yapılan, Almanya’nın Hanover Kenti’nde düzenlenen dünyanın bir numaralı Halı ve Yer Döşemeleri Fuarına 60 ülkeden 1409 katılımcı iştirak etti.


Sektörün en son trendleri ve yenilikleri ile profesyonellerin buluşma noktası olan, 14-17 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleşen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na her yıl düzenli olarak katılan ve Türkiye’yi temsil eden firmalardan Peli Parquet fuarda öne çıkardığı Vintage, Golden, Wood, Comfort ve Elegance koleksiyonları ile yerini aldı.


Vezirköprü Pazarlama ve Ürün Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu“Başta Belçika, Almanya, Hollanda, Hindistan, İran ve Çin olmak üzere, 60 ülkeden birçok katılımcı vardı. Katılan şirketlerin yüzde 90’ı şirket sahibi ve yöneticileriydi. Katılımcıların çoğunlukla şirket yönetici ve şirket sahibi olması iş ilişkilerimizi geliştirmek ve pazarımızı genişletmemiz açısından çok faydalıydı. Geçtiğimiz yıla oranla fuara ve standımıza ilgi büyüktü. Fuara katılımımız sayesinde portföyümüzü daha da genişlettik. Suudi Arabistan, Etiyopya, Fas, Makedonya, İran gibi ülkelerle çalışmalarımızı başlattık. Rusya, Ukrayna, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan gibi ülkelerle de yeni ilişkiler kurduk” dedi.


Laminat parke konusunda Türkiye’nin son yıllarda Avrupa ile eşdeğer durumda olduğunu belirten Karahasanoğlu, “Son üç yıl içinde üretim tesislerine yapılan yeni yatırımlar ile üretimimizi iki katına çıkardık. 2017 yılının sonunda üretim kapasitesini 20 milyon metrekareye çıkarmayı hedefliyoruz. Ve ihracatta da dış pazarlarımızı genişletmek ve yurtdışında da küresel bir marka olmak adına bu tür fuarlara katılmak bizim için önemli”diye konuştu.


Geri Dön