23 / 04 / 2024

Peli Parquet yeni Vintage koleksiyonuyla parke algısını değiştirecek!

Peli Parquet yeni Vintage koleksiyonuyla parke algısını değiştirecek!

Parke sektöründe faaliyet gösteren Peli Parquet, yeni çıkardığı Vintage koleksiyonuyla, parke algısını değiştirmeyi amaçlıyor. Vintage koleksiyon 4 renkten oluşan sıra dışı desenlere sahip özel bir koleksiyon.



Bu koleksiyonun özellikle mimarların, mağaza zincirleri olan markaların, evinde ya da ofisinde sıra dışı zeminler görmek isteyen tüketicilerin tercih edebileceği bir ürün grubu olacağını vurgulayan markanın Pazarlama ve Ürün Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu; “Bir tarzı olan cafe ve restoran gibi mekânlar bu koleksiyonu, hem renkleri hem de yüksek aşınma yüzeyi sayesinde yoğun ayak trafiği olan alanlarda daha uzun ömürlü olması nedeniyle tercih edeceklerdir.” dedi.


DenizBank'tan işbirliği protokolü


DenizBank, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan anlaşmayla Türkiye'deki tüm aile hekimleri DenizBank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabilecek. Aile hekimleri yapılan firma anlaşmaları ile Petrol Ofisi'nden yapılacak akaryakıt harcamalarından Afili Bonus ile yapacakları sarf malzemeleri harcamalarında, Safe Point alarm ve kamera uygulamaları için alacakları hizmetlerde bu indirimlerden yararlanabilecekler.


Bilişimde 23 basamak atladı


Türkiye'nin en büyük 500 bilişim şirketi belli oldu. Bilişim şirketleri arasında en büyük sıçramalardan birini dijital haritalama firması Başarsoft Bilgi Teknolojileri AŞ gerçekleştirdi. 2014 yılında açıklanan Bilişim 500 listesinde 142. sırada yer alan Başarsoft bu yıl 23 basamak birden yükselerek 119. sıraya yerleşti. Başarsoft Bilgi Teknolojileri AŞ CEO'su Alim Küçükpehlivan, “Önümüzdeki yıllarda ilk 100 içinde yer almayı umuyoruz.” dedi.


Pazar payını 5 yıldır artırıyor


International Data Corporation'ın (IDC) çeyrek bazlı iş istasyonu raporuna göre, Dell Türkiye üst üste 5 çeyrekte de pazar payını artırarak ilk sıraya çıkmayı başardı. IDC verilerine göre, ilk çeyrekte iş istasyonları pazar payında yüzde 17'lik artış yakalayan Dell, Türkiye'deki payını yüzde 48,4'e çıkardı. Dell, iş istasyonu pazarında müşterilerin ve işlem güvenilirliği performansına odaklandı. Şirketin, Türkiye iş istasyonu pazarında zirveye çıkmasını sağlayan inovatif iş istasyonu çözümleri Dell Precision M3800, Dell Precision Tower serisi ve Dell Precision Rack 7910 beğeniyle karşılandı.


Shell ile Axess'ten özel kampanya


Shell & Turcas, Axess ile başlattığı yeni kampanyayla, müşterilerinin ihtiyaçlarına özel kampanyalar düzenliyor. Axess ile 20 Temmuz-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Axess üyesi Shell istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde 3 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan müşteriler, Axess üyesi Shell istasyonlarında akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecek 20 TL yakıt hediyesi kazanacak. Kampanya kapsamında kazanılan chip-para'lar anında karta yüklenebilecek.


Zaman


Geri Dön