19 / 03 / 2024

Pelican Mall AVM, 5 Kasım'da açılıyor!

Pelican Mall AVM, 5 Kasım'da açılıyor!

Avcılar ve çevre bölgelerde yaşayanlara bambaşka bir dünya sunabilmek, A’dan Z’ye tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilmek amacıyla projelendirilen Pelican Mall, 5 Kasım’da kapılarını açacak



Avcılar ve çevre bölgelerde yaşayanlara bambaşka bir dünya sunabilmek, A’dan Z’ye tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilmek amacıyla projelendirilen Pelican Mall, 5 Kasım’da kapılarını açacak. Yüzde 80’i kiralanmış olan alışveriş merkezinde Carrefour Hipermarket, Darty, 9 salon Pink Sinemaları ve AMF Bowling haricinde  Koton’dan, Flo’ya, Herry’den Mango, Oxxo  ve Batik’e , kadar pek çok ünlü marka yer alacak.

Yatırım değeri 150 milyon USD olan ve Keleşoğlu, Kameroğlu ve Gül inşaat tarafından projelendirilen Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 5 aksım’da Avcılar’a yeni ve keyifli bir dünyanın kapılarını açacak. Seçkin markaların, yeme içme ünitelerinin, cafe ve restauranların, eğlence unsurlarının yer alacağı, ilçenin tek alışveriş merkezi Pelican Mall, bölge halkının A’dan Z’ye tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak.

Oldukça rahat ulaşım imkanlarına sahip Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, günlük 40.000 araç trafiğinin olduğu Avcılar E-5 üzerinde, 17.000 öğrencinin okuduğu, 4 fakültenin bulunduğu İstanbul Üniversitene 5 dakikalık uzaklıkta yer alıyor.  Gerek bölgenin en iyi lokasyonunda yer alması, gerekse sahip olduğu fiziksel özellikleri ve hedef kitlesiyle farklı ve ayrıcalıklı bir konsepte sahip olan Pelican Mall, sokak sokak dolaşmadan, temiz, güvenli ve ferah bir ortamda rahat alışveriş yapma imkanı sunuyor. Ön kısımda araç trafiğinin, arka kısımda ise araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu, 20 hat otobüs ile minibüslerin önünden geçtiği alışveriş merkezi çevre bölgede yer alan iş merkezlerinin beyaz yakalılarını da hedefliyor.

Türkiye’nin en seçkin markaları tek çatı altında
Şu anda yüzde 80’i kiralanmış olan Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, restoranlarından kafelerine, tekstil karmasından elektronik mağazalarına ve kozmetiğe kadar uzanan geniş marka yelpazesiyle kendisini daha açılmadan çok farklı bir noktaya konumluyor. Pelican Mall’da, Carrefour Hipermarket, Darty, 9 salon Pink Sinemaları, AMF Bowling, Fun Time, Armağan Oyuncak, SMS Çanta, English Home, Koton, Mango, Herry, Flo, Polo Home Collection Batik, Oxxo, Deichmann, Derimod, LCW, De Facto, Mavi ,Kiğılı, So Chic, Moj, Ekol, Yves Rocher gibi seçkin markaların koleksiyonlarının yanı sıra Pelit, Lavazza, Boom Cafe, Burger King, Sbarro, Popeyes, Arby’s, Marmaris Büfe, Bursa İskender, Pizza Hut, Özsüt Fırın, KFC gibi yeme içme mekanları sigara içilebilir alanları ile 5 Kasım’dan itibaren ziyaretçilerini ağırlamayı bekliyor.

Avcılar’ın ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi

Çelik konstrüksiyon ağırlıklı, gün ışığını içeri alan geniş atriuma sahip, iç peyzaj düzenlemesi ile farklılık yaratan bir yapıdan oluşan Pelican Mall’da 4 katta ortalama 100 mağaza ziyaretçilere hizmet verecek olup,  5 bin m2 de yer alan hipermarket, 9 salondan oluşan sinema ,bowling salonu, teknoloji marketi, 1.500 m2 lik eğlence bölümü, çocuk oyun alanları ile de tartışmasız bir çekim gücü oluşturacak. 21.698 m2 arsa alanı üzerinde 100.000 m2 lik kapalı inşaat alanı ve 33.000 m2 lik kiralanabilir alanı ile ortalama 3 milyon kişiye hitap edecek Avcılar’ın tek alışveriş merkezi 1500 araç kapasiteli açık kapalı ve ücretsiz şık otoparkı ile de ziyaretçilerine kolaylık sağlayacak.

Bir çok değerli mimaride imzası olan ve pek çok ödülü bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Pelican Mall’un alışveriş katları, diğer alışveriş merkezlerinden  farklı olarak yaşam öğesini ön plana çıkaran yapısıyla dikkat çekiyor. Alışveriş merkezi, gün ışığından yüksek derecede faydalanılabilen atriumu, özel peyzaj çalışmaları, süs havuzları, eğlence ve spor alanlarının yanı sıra  cafeleri ile ön plana çıkıyor. Binanın dış cephesinde bulunan ve bir benzeri daha olmayan e-box ise yapıya orijinallik katıyor.

Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin pazarlama ve kiralama faaliyetleri ise pek çok değerli projede ismi geçen yönetim, kiralama danışmanlık ve proje yönetimi firması KDM tarafından gerçekleştiriliyor. 


Geri Dön