19 / 03 / 2024

Pelican Mall AVM Kasım'da açılıyor!

Pelican Mall AVM Kasım'da açılıyor!

A’dan Z’ye tüm ihtiyaç ve beklentileri karşılayabilmek amacıyla projelendirilen Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi,  Kasım ayında kapılarını ziyaretçilerine açıyor



Geniş bir atriuma sahip Pelican Mall'de orta alanda  şık bir botanik parkı ve  peyzaj çalışması kapsamında irili ufaklı su havuzları planlandı. Son dönemlerin popüler oyunu laser paintball , çocuk oyun alanları, bowling bilardo salonları ve çocuk kulübünün yer alacağı Pelican Mall Alışveriş Merkezi'nde doğal bir buz pateni pisti de bulunacak. Açık hava teras alanlarında nargile konseptli kafelerin kurgulandığı alışveriş merkezi adeta Avcıları’ın buluşma noktası olacak.


Yüzde 90’ı kiralaması tamamlanmış  olan Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Carrefour Hipermarket ve  Darty gibi büyük marketlerin dışında  Koton, Flo Herry, Mango, Oxxo, Batik, Derimod, LCW, De facto, Mavi, Adidas, Deichmann, English home, Armağan oyuncak, Sevil Parfümeri, Kiğılı, Waffle House, Pelit, Ekol, Moj , So Shic, US Polo,Greyder gibi onlarca mağaza pek çok ünlü marka ve 3D teknolojisi ile donatılmış  9 salon Pink Sinemaları AMF Bowling Bilardo , gerçek doğal buz pisti ve son dönemlerin popüler aktivitesinin gerçekleştirileceği laser paintball  alanı ile ziyaretçilerine modanın, keyfin ve eğlencenin kapılarını açacak.  Çarpıcı dekorasyonu ile dikkat çekecek Pink Sinemaları farklı promosyon çalışmalarının yanı sıra  ekonomik bilet anlayışı ile gençlerin tercihi olacak.. 600 metrekarelik Fun Time çocuk oyun alanında 5D sinema salonunun yanı sıra jetonlu oyuncaklar ve eğlenceli oyun makinaları ile çocuklar keyifli anlar yaşayacak.  Bowlingte ise 1.000 metrekarelik alanda  çok kaliteli bir marka olan Qubica AMF hizmet verecek olup meraklılarına bowling  ve  bilardo oynamanın dışında , teraslı cafe alanında da keyifli mola imkanı tanıyacak.

Son dönemin popüler oyunu Laser Paintball oyun alanı ise 1.500 metrekarelik mekanda stres atmak, ekip çalışması prensibi ile keyifli vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez tercihi olacak. Pelican Mall Alışveriş Merkezi’nde buz pateni pisti de sporseverlere gerçek buz üstünde paten yapmanın zevkini tattıracak.

Birbirinden şık ,modern café ve restoranların da bulunacağı Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yer alan nargile içilebilir teras alanları  gençlerin yaz kış keyifle vakit geçirebilecekleri buluşma noktası olacak.

Keleşoğlu, Kameroğlu ve Gül inşaat tarafından projelendirilen Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kasım’da Avcılar’a yeni, keyifli ve modern bir dünyanın kapılarını açacak. Seçkin markaların, yeme içme ünitelerinin, cafe ve restauranların, eğlence unsurlarının yer alacağı, e 5 üzerinde konumlanan ilçenin ilk ve tek alışveriş merkezi Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bölge halkının A’dan Z’ye tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak.

 


Geri Dön