19 / 03 / 2024

Pelican Mall AVM'ye nasıl gidilir?

Pelican Mall AVM'ye nasıl gidilir?

Keleşoğlu, Kameroğlu ve Gül İnşaat tarafından inşa edilen "Pelican Mall AVM'ye nasıl gidilir?" in yanıtını haberimizin detayında bulabilirsiniz



Avcılar ve çevre bölgelerde yaşayanlara bambaşka bir dünya sunabilmek, A'dan Z'ye tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilmek amacıyla projelendirilen alışveriş ve yaşam merkezi, dünya ve Türkiye'nin seçkin markalarını ziyaretçileriyle buluşturuyor. 15 Ekim'de kapılarını açacak olan Pelican Mall, ilçenin tek alışveriş merkezi olacak. Projenin yatırım değeri 90 milyon USD.

Yatırımı, Keleşoğlu, Kameroğlu ve Gül İnşaat tarafından gerçekleştirilen, 90 milyon USD yatırım değerine sahip Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ekim ayında açılıyor. Avcılar E-5 üzerinde, 17.000 öğrencinin okuduğu 4 fakültenin yer aldığı İstanbul Üniversitesi'ne 5. dakikalık mesafede yer alan, rahat ulaşım imkanlarına sahip alışveriş ve yaşam merkezi, gerek bölgenin en iyi lokasyonunda yer alması, gerekse sahip olduğu fiziksel özellikleri ve hedef kitlesiyle,  İstanbul'da bulunan diğer bölgesel alışveriş merkezlerinden çok farklı ve ayrıcalıklı bir konsepte sahip olacak. Proje, diğer alışveriş merkezleriyle karşılaştırıldığında, farklı özellikleriyle ve kendisini sektördeki diğer oyunculardan çok daha yukarıda konumlandırmasıyla dikkat çekiyor. Pelican Mall, seçkin markaların, yeme-içme ünitelerinin, cafe ve restaurantların, eğlence unsurlarının yer aldığı, ziyaretçilerin alışveriş yaparken kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri bir mağaza karması oluşturuyor. 

Bir çok değerli mimaride imzası olan ve pek çok ödülü bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Pelican Mall'un alışveriş katları, diğer alışveriş merkezlerinden  farklı olarak yaşam öğesini ön plana çıkaran yapısıyla dikkat çekiyor. Alışveriş merkezi, gün ışığından yüksek derecede faydalanılabilen atriumu, özel peyzaj çalışmaları, süs havuzları, eğlence ve spor alanlarının yanı sıra cafeleri ile ön plana çıkıyor. Binanın dış cephesinde bulunan ve bir benzeri daha olmayan e-box ise yapıya orijinallik katıyor. 

Sokak sokak dolaşmadan, temiz, güvenli ve ferah bir ortamda rahat rahat alışveriş yapma imkanı sunan, dünya ve Türkiye'nin en seçkin markalarının koleksiyonlarının tek çatı altında bir arada olduğu çok farklı bir alışveriş deneyimi vaat eden Pelican Mall,  birbirinden farklı ve çeşitli lezzetlerin yer alacağı restoranlarıyla ziyaretçilerine bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak. Sigara içilebilen teras alanlarına da sahip olan alışveriş merkezi, restoranlarından kafelerine, tekstil karmasından elektronik mağazalarına ve kozmetiğe kadar uzanan geniş marka yelpazesiyle kendisini daha açılmadan çok farklı bir noktaya konumluyor. Çelik konstrüksiyon ağırlıklı yapıdan oluşan Pelican Mall' de 4 katta ortalama 105 mağaza ziyaretçilere hizmet verecek olup, 5 bin m2 de yer alan hipermarket, 10 salondan oluşan sinema, spor merkezi, teknoloji marketi, çocuk oyun alanları ile de tartışmasız bir çekim gücü oluşturacak. 21.698 m2 arsa alanı üzerinde 100.000 m2 lik kapalı inşaat alanı ve 31.000 m2 lik kiralanabilir alanı ile ortalama 3 milyon kişiye hitap edecek Avcılar'ın tek alışveriş merkezi 1300 araç kapasiteli açık kapalı ve ücretsiz şık otoparkı ile de ziyaretçilerine kolaylık sağlayacak.

Pelican Mall Alışveriş  ve Yaşam Merkezi'nin pazarlama ve kiralama faaliyetleri ise pek çok değerli projede ismi geçen yönetim, kiralama danışmanlık ve proje yönetimi firması KDM tarafından gerçekleştiriliyor.

Pelican Mall AVM'ye nasıl gidilir? :

Üniversite Mahallesi Selvi Sok. No:25
E5 üzeri Avcılar / İSTANBUL
Tel: 212 509 98 00
E-mail: [email protected]

Zeynep KARABAĞ/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön