25 / 04 / 2024

Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri’nin yapımı devam ediyor!

Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri’nin yapımı devam ediyor!

Çiğli Belediyesi tarafından projelendirilen, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yapılan ve önemli prestij projeler arasında gösterilen Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri’nin yapımı son hızla devam ediyor.




Çiğli Belediyesi tarafından projelendirilen,  İzmir  Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yapılan ve önemli prestij projeler arasında gösterilen Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri’nin yapımı son hızla devam ediyor.


Modern mimariyle tasarımlanan tesis 2 bin 800 metrekarelik bir alanda inşa ediliyor. Kompozit malzemelerin kullanıldığı ahşap, granit ve cam malzemelerin uyumuyla şık ve nezih bir mekan olarak hizmet verecek olan tesis şimdiden vatandaşların beğenisini kazanmış durumda. Halkın sosyal yaşam alanlarına kazandırılmış önemli bir mekan olarak, yine önemli bir ihtiyacı giderecek olan tesiste; aynı zamanda düğünlerinde yapılabileceği bir salon ile açılır kapanır camlı teras balkonuyla da kafeterya hizmeti verecek.


“Çalışmalar sürüyor”


İnşaat çalışmalarını meclis üyeleriyle birlikte inceleyen Başkan Hasan Arslan, kent yaşamına canlılık kazandıracak modern mimari ve estetiğin buluştuğu mekanları halka kazandırmanın çok önemli olduğuna değindi. Başkan Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Prestijli mekanların Çiğli’nin gelişerek büyümesinde, halkın eğlenme ve dinlenme ihtiyacının giderilmesinde de çok önemli bir yeri vardır. Biz halkımızın sesine kulak veriyoruz. Onların yaşadıkları bu yerde, böyle bir ayrıcalığa sahip olmaları bizce kıymetli. O yüzden Pelikan Kafe projesi için çok heyecanlıyız ve yakın bir zamanda hizmete girmesi için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.



Yenigün


Geri Dön