29 / 03 / 2024

Pendik Batı Mahallesi Karanfil Sokak'ta prestij çalışmaları!

Pendik Batı Mahallesi Karanfil Sokak'ta prestij çalışmaları!

Pendik Belediyesi'nin Batı Mahallesi Karanfil Sokak’ta başlatılan prestij çalışmaları çerçevesinde sokağın üst yapı düzenlemeleriyle birlikte altyapısı da tamamen elden geçirilecek. Yenileme çalışmasınının 3 ay içerisinde bitirilmesi öngörülüyor.



Yüksek ticari yoğunluğa sahip merkez çarşı, her gün Pendik ve çevresinden binlerce kişiyi ağırlıyor. Pendik Belediyesi, ilçenin vitrini olan merkez çarşının prestijni arttırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalara bu kez Karanfik Sokak'ta devam ediyor. 


Esnaftan gelen talep üzerine Pendik Belediyesi ekipleri Karanfil Sokak'ı baştan aşağı yenilemek üzere harekete geçti. Sokağın üst yapısı ile birlikte altyapısında da yenileme çalışmaları yapılacak. Fen İşleri Ekipleri yağmur suyu kanalını rehabilite ederken; İSKİ, İGDAŞ, AYEDAŞ ve TELEKOM da alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, sokağın altından geçen hatların bakım ve onarımını yapacak. 


Daha önce yolu kaldırım taşı olan sokak asfaltlanarak sürücülere daha konforlu bir sürüş sağlanacak. Aydınlatma sistemi de yenilenecek sokağın düzenleme çalışmalarının 3 ayda bitirilmesi öngörülüyor. Çalışmalar kapsamında sokağın kesişiminde bulunan Cavit Paşa Sokak'ın altyapısı da elden geçiriliyor.


Pendik Belediyesi


Geri Dön