24 / 04 / 2024

Pendik Belediyesi 'nden Kurtköy 'de satılık akaryakıt istasyonu arsası!

Pendik Belediyesi 'nden Kurtköy 'de satılık akaryakıt istasyonu arsası!

Pendik Belediyesi Kurtköy 'deki 3 bin 368 metrekare yüzölçümündeki akaryakıt istasyonu arsasını satmak üzere ihale düzenledi. Arsa için 6 milyon 737 bin 60 lira tahmini fiyat istendi



Günlük 90 bin ziyaretçisiyle Türkiye 'nin en büyük alışveriş merkezi, Sabiha Gökçen Havalimanı ve fuar alanının bitişiğindeki Pendik Belediyesi'ne ait akaryakıt istasyonu arsası, satışa çıkarılıyor.
 
İstanbul Anadolu yakasının en değerli akaryakıt istasyonlarından biri olmaya aday arazi, günde binlerce aracın dahil olduğu trafiğin merkezinde yer alıyor. Pendik ViaPort Alışveriş Merkezi 'nin hemen bitişiğindeki, TEM 'e paralel arsa, Sabiha Gökçen Havalimanı 'na ise sadece 5 dakika mesafede. Pendik 'in hızla gelişen ve uluslararası yatırımlara ev sahipliği yapan bu bölgesindeki yoğun araç trafiği, arsa ihalesini daha cazip hale getiriyor. Pendik Belediyesi 'ne ait arazi imar planında akaryakıt ve LPG satış, servis ve bakım istasyonu olarak kayıtlı.
 
Arsanın ihalesi, “Batı Mah. 23 Nisan Caddesi No: 11 PENDİK/İSTANBUL ” adresindeki Pendik Belediye binasının 5. katındaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 'nun 36. maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü ” artırma suretiyle yapılacak. şžartname bedelinin 250(İkiyüzelli)TL olup, Pendik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü 'nden temin edilebiliyor.
 
Parsel alanı 3368 m2 olan Pendik Kurtköy 'deki akaryakıt istasyonu arsası   6.737.060,00 (altımilyon yediyüzotuzyedibin altmış TL) muhammen bedeli ile ihaleye açılacak. İhale 14 Eylül 2011 çarşamba günü, saat 14:30 'da gerçekleştirilecek. Gerekli bilgiler Pendik Belediyesinin 0216 585 11 00-2354 numaralı telefonundan öğrenilebilir.

Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön