24 / 04 / 2024

Pendik Belediyesi'nden ek kontenjan öğrencilerine ek valiz!

Pendik Belediyesi'nden ek kontenjan öğrencilerine ek valiz!

Üniversitelerin lisans ve ön lisans programını ilk kez kazanan 1000 öğrenciye valiz dağıtan Pendik Belediyesi, ek kontenjanların açıklanmasından sonra kayıt yaptıran öğrencileri de ödüllendiriyor. 500 öğrenci daha içi dolu valizlerine kavuşuyor.



Eğitime katkılarını sürdüren Pendik Belediyesi, üniversite öğrencilerine valiz dağıtımına devam ediyor. Bu yıl da ilk kez üniversiteli olan öğrencileri ödüllendiren Pendik Belediyesi,  içinde fön makinesinden havluya kadar günlük kullanımları için gerekli eşyalarla dolu olarak valiz ihtiyacını karşılıyor.  Daha önce 1000 öğrenci, Yunus Emre Kültür Merkezi’nin bahçesindeki Açık Hava Nikah Alanında düzenlenen  kahvaltılı dağıtım töreniyle içi hediye dolu  valizlerini almıştı. Pendik Belediyesi, şimdi de ek kontenjanlarda yerleşen 500 üniversite öğrencisine daha valiz  dağıtımı yapıyor. 


Öğrenciler başvurularını www.pendik.bel.tr adresinden yapabiliyor.  Başvurular alındıktan sonra valiz almaya hak kazanan öğrencilerden ikametgâh belgesi, kimlik fotokopisi ve kazandığı üniversiteden alınan öğrenci belgesi veya ÖSYM'den alınan yerleştirme belgesi isteniyor. Pendik Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Üniversiteyi kazanmak sizden, bir çanta dolusu hediye bizden" kampanyasından örgün eğitim görecek Pendikli öğrenciler faydalaniyor.


Pendik Belediyesi


Geri Dön