19 / 03 / 2024

Pendik Devlet Hastanesi, depreme karşı güçlendirildi!

Pendik Devlet Hastanesi, depreme karşı güçlendirildi!

Bir süredir depreme karşı güçlendirme çalışmalarının yapıldığı Pendik Devlet Hastanesi, 1 Kasım tarihinden itibaren hasta kabulüne başladı



Bir süredir depreme karşı güçlendirme çalışmalarının yapıldığı Pendik Devlet Hastanesi, 1 Kasım tarihinden itibaren hasta kabulüne başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla dahiliye, cerrahi, beyin cerrahisi, kadın doğum, çocuk nöroloji ve kulak burun boğaz gibi poliklinikler tam kapasiteyle hizmete girdi.

ODALAR ARTIK 2'ŞER KİŞİLİK

İkişer kişilik her odaya buzdolabı, elbise dolabı ve TV yerleştirildi. Başhekim Opr. Dr. Şükrü Bakioğlu, güçlendirilen ve yenilenen binada hastalara her türlü imkanın sunulduğunu belirtti. Opr. Dr. Bakioğlu, "Hasta, hastanemize geldiğinde hiçbir yere gitmeden muayene olup her türlü tahlillerini burada yaptırma imkanını bulabilecek" dedi.

Hastaların tüm laboratuvar ve röntgen tetkik hizmetlerini hastanelerinden alabilmesi için laboratuvar tahlil kapasitesini yüzde 100'e çıkardıklarını belirten Başhekimi Op. Dr. Şükrü Bakioğlu, "Her şey hastanemizin bünyesinde çözümlenecek" diye konuştu.
HaberTürk


Geri Dön