24 / 04 / 2024

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ulaşım ağı genişliyor!

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ulaşım ağı genişliyor!

MARMARA Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ulaşım ağı genişliyor. Kadıköy'den Sultanbeyli'ye kadar geniş bir alandaki otobüs hatları, yeniden düzenlendi



MARMARA Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ulaşım ağı genişliyor. Kadıköy'den Sultanbeyli'ye kadar geniş bir alandaki otobüs hatları, yeniden düzenlendi. Bu kapsamda ilk olarak 16K Kadıköy-Sultanbeyli İETT hattında çalışan özel Halk Otobüsleri'nin bir kısmı artık Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden geçecek.

çİLELİ YOLCULUK BİTTİ
Bununla birlikte 132V Kartal-Valibaba Hattı da revize edilerek Sultanbeyli'ye kadar uzatıldı ve sefer sayısı da arttırıldı. Böylece Sultanbeyli'nin Battalgazi Mahallesi'nden hareket eden otobüs Pendik Harmandere, Yenişehir, Kurtköy, Sülüntepe, Ertuğrulgazi ve Velibaba mahallelerindeki yolcuları hastaneye götürecek. 16K hattıyla da Kadıköy, Ataşehir, Maltepe, Kartal'dan gelenler hastaneye direk ulaşabilecek.

Engelli çocuklara yunusla terapi

Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) Engelli Destek Birimi'nde eğitim gören 40 çocuk, Eyüp'teki Dolphinarium'da yunus, balina ve mors gösterisi ile eğlendi.

Engelli çocukların en sevdiği gösteri, Madilda ve Gera isimli yunuslar oldu. Yunusların su içindeki akrobatik hareketleriyle heyecanlanan çocuklar, sevgi gösterisi ve alkışlarla karşılık verdi.

Habertürk


Geri Dön