19 / 04 / 2024

Pendik Helenium Boutique fiyat!

Pendik Helenium Boutique fiyat!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Boutique

Helenium Boutique Evleri'nde konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. İşte Pendik Helenium Boutique fiyat listesi...



Helenium Boutique Pendik projesinde toplamda 148 tane konut yer alıyor.  Başarır İnşaat  imzası ile yükselen projede dairelerin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Pendik  Helenium Boutique  fiyat listesi dairelerin alanlarına göre farklılık gösteriyor. Proje İstanbul Pendik'te yer alan Kurtköy'de inşa ediliyor.


Helenium Boutique Rezidans'taki konutların büyüklükleri 65 ile 191 metrekare arasında değişiyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 


Çeşitli ortak yaşam alanlarına sahip Kurtköy Helenium Butik Konutları'nda spor alanları, sauna, buhar odası, fitness center, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş parkuru da yer alıyor.


Pendik Helenium Boutique fiyat listesine göre 1 oda 1 salon konutlar 179 bin TL'den, 2 oda 1 konutlar ise 239 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 35 peşinatta, kalan tutar için 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. 


Helenium Boutique nerede?

Adres: YeniŞehir Mahallesi.Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Pendik Helenium Butik iletişim

Tel: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön