19 / 04 / 2024

Pendik Kaynarca metro durakları!

Pendik Kaynarca metro durakları!

Pendik Kaynarca metro durakları Kadıköy Kartal metrosunun devamı olarak Yakacık istasyonu, Pendik istasyonu ve Kaynarca istasyonu olmak üzere üç istasyondan meydana geliyor. Bu hattın Tuzla'ya kadar devam ettirilmesi de tasarlanıyor...




Pendik Kaynarca metro projesi, Kadıköy Kartal metro hattının Kaynarca istikametinde uzatılması kararı sonucu ortaya çıkmıştır. Kadıköy Kartal metrosunun devamı niteliğinde Kaynarca'ya uzatılan Pendik Kaynarca metrosu yaklaşık 4,4 kilometre uzunluğundadır. 


Pendik Kaynarca metro durakları...

Pendik Kaynarca metro durakları Kadıköy Kartal metrosunun devamı olarak Yakacık istasyonu, Pendik istasyonu ve Kaynarca istasyonu olmak üzere 3 istasyondan meydana geliyor. Kaynarca istasyonundan Sabiha Gökçen Havalimanı için ise ayrı bir ulaşım projesi düşünülüyor. Şu anda en kuvvetli ihtimal ise havaray olarak görünüyor.


Pendik Kaynarca metro güzergahı D-100 Karayolu güzergahında yaklaşık 1,5 kilometre aralıklı mesafelerde ve D-100 Karayolu'nun paralelinde inşa ediliyor. Pendik Kaynarca metrosu ne zaman bitecek? diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim. Metro hattının 2015 yılında hizmete alınması planlanıyor. 


Kadıköy Kartal metro hattına entegre olacak şekilde tasarlanan Pendik Kaynarca metro hattında ortalama seyahat süresi 8 dakika sürüyor. Kadıköy Kartal metrosundan aktarmalı olarak Kaynarca'ya gitmek istediğinizde toplamda 37 dakikalık bir seyahat süresiyle Kadıköy'den Kaynarca'ya ulaşmanız mümkün. 


Pendik Kaynarca arası metro güzergahı...



Pendik Kaynarca metro durakları!




Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön