29 / 03 / 2024

Pendik Metrowin Tower teslim tarihi!

Pendik Metrowin Tower teslim tarihi!

Firma: Metropolist Yapı

Proje: Metrowin Tower

Pendik Metrowin Tower teslim tarihi 15 ay sonra olarak belirlendi. Metrowin Tower Pendik Metro İstasyonu'nun hemen önünde inşa ediliyor. Metrowin Tower metrekare birim fiyatı KDV dahil 3 bin 600 TL'den başlıyor...




Metropolist Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te yükselen  Metrowin Tower  18 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. 12 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Metrowin Tower Pendik'te ofisler ve dükkanlar yer alıyor.


Ofis alanlarının 65 metrekare ile 125 metrekare arasında değiştiği Pendik Metrowin Tower projesinde KDV dahil metrekare birim fiyatı 3 bin 600 TL'den başlıyor.


2 bin metrekaresi mağazalara ayrılan Metrowin Tower Pendik'te D-100 Karayolu üzerinde Kartal Köprüsü'nü geçince, Adnan Kahveci Köprüsü'ne gelmeden, Fiat bayisinin karşısında yer alıyor. Pendik Metrowin Tower projesi Pendik Metro Durağı'nın hemen önünde yükseliyor.



Pendik Metrowin Tower teslim tarihi!


Pendik Metrowin Tower teslim tarihi!


Pendik Metrowin Tower teslim tarihi!


Pendik Metrowin Tower teslim tarihi 15 ay sonra olarak belirlendi. 15 ay sonra tamamlanıp, teslim edilecek olan Metrowin Tower projesinde toplantı odaları, resepsiyon, sekreterya, mescit, 100 araç kapasiteli kapalı otopark gibi alanların yer aldığı Metrowin Tower ofis projesinde 86 adet ofis bulunuyor.


Telefon: +90 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön