29 / 03 / 2024

Pendik Okyanus Park Evleri nerede?

Pendik Okyanus Park Evleri nerede?

Firma: Kalite Grup

Proje: Okyanus Park

KG İnşaat Okyanus Park Evleri, 'huzurla yaşamanın tek adresi' sloganıyla yola çıkarak sahiplerini bekliyor. İşte, Pendik Okyanus Park Evleri nerede sorusunun cevabı...



3 bin metrekarelik bir alanda 2 blok şeklinde yükselen  Okyanus Park  projesi, 108 daire ve 5 dükkandan oluşuyor. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks dairelerin mevcut olduğu projede 105 metrekare 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 450 bin liradan, 3 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 550 bin liradan başlıyor.


KG İnşaat, Okyanus Park projesinde bunların yanı sıra çocuk parkı, 5 bin metrekare otopark, spor salonları, toplantı salonları, ledli botanik havuz, kamelyalar ve palmiyeler de bulunuyor. 


Pendik Okyanus Park Evleri nerede?

İstanbul'un Anadolu Yakasında Pendik Güllü Bağlar'da KG Grup tarafından inşa edilen Okyanus Park Evleri, havalimanına, Gedik Üniversitesine, Özel öğrenci yurtlarına, Pendik Devlet Hastanesine ve Viaport'a 5 dakika, Pendik İdo feribota 10 dakika, Oto World Asya Oto AVM'ye 8 dakika, Neomarin ve Pendorya AVM'lerine 6 dakika, E-5 ve Tem Otoyolu ile Marmara Eğitim Araştırma Hastanesine ise sadece 3 dakika mesafede.



Adres: Güzelyalı Mah. Selahattin Eyyübi Cad. Ayçiçek sok No:1 PENDİK / İSTANBUL






Web: http://kalitegrup.com.tr/

Tel: 0532 264 8375

Sedef Oral / Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön