19 / 04 / 2024

Pendik Şeyhli 3. Etap'ta 650 tapu dağıtılacak!

Pendik Şeyhli 3. Etap'ta 650 tapu dağıtılacak!

Pendik Belediyesi, sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarının devamında Şeyhli Mahallesi 3. Etap’ta tapu dağıtımına başlıyor.



Pendik Belediyesi, sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarının devamında Şeyhli Mahallesi 3. Etap’ta  tapu dağıtımına başlıyor.  Şeyhli Mahallesindeki yapılaşmanın artmasıyla beraber kentsel gelişim sağlayan bölgedeki bazı cadde ve sokaklarda yaşanan trafik sorununa ve donatı ihtiyacına çözüm üretmek için yapılan plan değişiklikleri Tapu Müdürlüğünce tescil edildi. Yeni planlarla bazı cadde ve sokakların yol genişlikleri artırıldı, Böylece yoğun yerleşim alanının trafik yükünü azaltacak yeni bir ulaşım güzergahı planlandı. 


 Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, imar uygulaması tescil edilen Şeyhli 3. Etap bölgesine ait tapuları Pendik Tapu Müdürü  Ali Rıza Çelik'ten teslim aldı. Bölgeye ait .650 tapu yakında sahiplerine dağıtmaya başlanacak. 



Pendik Belediyesi

Haber istanbul Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


İmar Uygulaması tamamlanarak tescil edilen Şeyhli 3. Etap bölgesine ait 650 tapu, Pendik Tapu Müdürü Ali Rıza Çelik tarafından Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'e teslim edildi. Tapular, kısa sürede hak sahiplerine dağıtılacak. Şeyhli Mahallesindeki yapılaşmanın artmasıyla beraber kentsel gelişim sağlayan bölgedeki bazı cadde ve sokaklarda yaşanan trafik sorununa ve donatı ihtiyacına çözüm üretmek için yapılan plan değişiklikleri Tapu Müdürlüğünce tescil edildi. Yeni planlarla bazı cadde ve sokakların yol genişlikleri artırıldı, Böylece yoğun yerleşim alanının trafik yükünü azaltacak yeni bir ulaşım güzergahı planlandı. 


İstanbul Gazetesi


Geri Dön