24 / 04 / 2024

Pendik uygun satılık daireler 2013!

Pendik uygun satılık daireler 2013!

İstanbul'un Anadolu Yakası sınırlarında yer alan Pendik'te hayata geçirilen uygun fiyatlı satılık daireleri araştırdık. İşte 82 bin TL'den başlayan fiyatlarla Pendik uygun satılık daireler...



İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Pendik'deki uygun fiyatlı konut projelerini Emlakkulisi.com takipçileri için araştırdık. Bölgede hemen teslim durumda olan ve yapımı devam eden bir çok uygun satılık daireler yer alıyor. Zengin sosyal olanakları ile dikkat çeken bu projelerde fiyatlar 82 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte mevcut konut projelerinden sizin için derlediğimiz Pendik uygun satılık daireler...


Pendik uygun satılık daireler 2013!


Helenium Garden'da 82 bin TL'den başlıyor

Helenium Garden projesi Başarır İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 40 metrekare alan üzerinde 4 bloktan oluşan projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 82bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Pendik Helenium Garden projesinde 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Aralık 2014'te teslim edilmesi planlanan Kurtköy Helenium Garden projesinin sosyal olanakları arasında ise fitness center, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, spor alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Pendik uygun satılık daireler 2013!


Essen Park Evleri'nde 84 bin TL

4 bin metrekare alan üzerinde toplam 119 konuttan oluşan Essen Park Evleri, Hak Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. Zemin+9 katlı 2 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Pendik Essen Park Evleri projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Ekim 2014'te teslim edilmesi planlanan Hak Yapı Essen Park Evleri projesinde peşin ödemelerde ise yüzde 8 indirim yapılıyor. Pendik Essen Park projesinin sosyal olanakları arasında ise otopark, alışveriş birimleri, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve güvenlik hizmetleri bulunuyor. 


Pendik uygun satılık daireler 2013!


Meranis Park'ta hemen teslim 115 bin TL

Meranis İnşaat tarafından hayata geçirilen Meranis Park projesnide konutlar 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Pendik Meranis Park projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiyor. Projede kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. 3 bin 200 metrekare alan üzerinde yükselen Meranis Park Pendik projesi 4 katlı 3 bloktan oluşuyor. 1+1, 3+1 ve dubleks daire seçeneklerinden oluşan projenin sosyal olanakları arasında ise 24 saat güvenlik, 86 araç kapasiteli kapalı otopark, çok amaçlı spor alanları ve yeşil alanlar bulunuyor. Pendik Meranis Park Sahiba Gökçen Havalimanı'na 5 kilometre mesafede konumlanıyor. 


Pendik uygun satılık daireler 2013!


Optimum Dream'de 120 bin TL'ye 1+1

Optimum Yatırım tarafından hayata geçirilen Optimum Dream projesinde konutlar 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 32 daireden oluşan Pendik Optimum Dream projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Ekim 2013'te teslim edilmesi planlanan projede yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 5 indirim fırsatının sunulduğu Optimum Dream Pendik Evleri projesinin sosyal olanakları arasında ise fitness center, sauna, çocuk oyun parkı, oyun alanları, güvenlik hizmetleri ve açık otopark bulunuyor. 


Pendik uygun satılık daireler 2013!


Sinerji İstanbul Residence'ta 24 ay vade farksız taksitle 149 bin TL

Sinerji İstanbul Residence, Anadolum İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. Konutların 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 24 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Büyüklükleri 78 ile 117 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Pendik Sinerji İstanbul Residence'ta konut teslimlerinin Aralık 2014'te yapılması planlanıyor. Sinerji İstanbul Pendik Residence projesinin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, Türk hamamı, yüzme havuzu, cep sineması, merkezi ısıtma, hobi odası, kamelyalar, squash ve yürüyüş parkları bulunuyor.


 Pendik uygun satılık daireler 2013!


Pendik Royal'de 153 bin TL

Özka Ortaklar İnşaat tarafından hayata geçirilen Pendik Royal projesi 4 bin 500 metrekare alan üzerinde 2 blokta 102 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan projede fiyatlar ise 153 bin TL'den başlıyor. 2014 yılında teslimlerinin yapılması planlan Özka Pendik Royal projesi, Sabiha Gökçen Havaliamanı'na 3 kilometre, Pendik merkeze 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Kipa, Viaport, Neomarin, Pendik Devlet Hastanesi, Özel Medicana Hastanesi, Koç Lisesi, Maltepe Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi gibi eğitim ve sağlık kurumlarına çok yakın mesafede konumlanan Özka Ortaklar Pendik Royal Konutları, E5 karayoluna 500 metre, E-5 Tersane kavşağına 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, basketbol ve tenis kortu, halka açık bir Türk hamamı ve ticari birimler yer alıyor. 


Pendik uygun satılık daireler 2013!


Golden Life'ta 2+1 daire 180 bin TL

Golden Life projesi Göral Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. 10 bin metrekare alan üzerinde 5 ve 8 katlı 8 bloktan oluşan projede büyüklükleri 100 ile 125 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Pendik Golden Life projesinde toplam 146 daire yer alıyor. 2014 yılının sonlarına doğru teslim edilmesi planlanan Göral Golden Life projesi Pendik Veli Baba Mahallesi Aydos Caddesi üzerinde inşa ediliyor. E-5, TEM otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede konumlanan Golden Life Pendik projesinde yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, kafeterya,  çardak, çocuk oyun alanları ve  otopark bulunuyor.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön