26 / 04 / 2024

Pendik World Asya Oto Galeri'nin temeli bugün atıldı!

 Pendik World Asya Oto Galeri'nin temeli bugün atıldı!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Sektörün üretici, distribütör ve 2. el galeri sahiplerinin yer alacağı Anadolu Yakası'nın ilk ve tek Oto AVM'si, Oto World Asya AVM'nin temeli bugün atıldı...




Bugün Pendik'te temeli atılan  Oto World Asya  projesinin temel atma töreni,  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Nihat Ergün, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve projenin reklam yüzü Ahmet Özhan'ın katılımı ile gerçekleşti.  Has Şirketler Grubu  ve Evra Group imzasıyla yükselen Oto World Asya projesi 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


365 adet ticari ünitenin bulunduğu Oto World Asya Oto Galeri'de mağazaların büyüklükleri 200 metrekareden başlayıp, 600 metrekareye kadar değişiyor. 2014 yılı sonunda tamamlanması planlanan Oto World Asya projesinde galerilerin metrekare fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor.


 Pendik World Asya Oto Galeri nin temeli bugün atıldı!


170 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen Oto World Asya AVM'de sıfır showroomların yanısıra 2. el showroom, cafe, restoran, banka ve oto servis alanları oluşturulacak. 


Otobana 333 metre cephede olan Oto World Asya Oto Galeri Pendik'te TEM ve E-5 üzerinde yer alıyor. Proje sahile 3 dakika, tren istasyonuna ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2 dakika mesafede hayata geçiriliyor.  Marmaray  Kaynarca İstasyonu'na yürüme mesafesinde yer alan Oto World Asya AVM projesi sektörün üretici, distribütör ve 2. el galeri sahipleri için nitelikli bir proje olarak yükseliyor.


0216 392 22 22 

www.otoworld.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön