26 / 04 / 2024

Pendik'te Akşemseddin Kültür Merkezi açıldı!

Pendik'te Akşemseddin Kültür Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi tarafından Velibaba Mahallesi'ne kazandırılan Akşemseddin Kültür Merkezi'nin açılışı ve gecekondu meselisin çözümünde kullanılmak üzere inşa edilen 126 dairelik sosyal konutların teslimi törenle yapıldı.



Tapularını alan vatandaşlar sevinçten bakana sarıldı Pendik Belediyesi tarafından Velibaba Mahallesi'ne kazandırılan Akşemseddin Kültür Merkezi'nin açılışı ve gecekondu meselisin çözümünde kullanılmak üzere inşa edilen 126 dairelik sosyal konutların teslimi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de katıldığı törenle gerçekleşti. Belediye Başkam Dr. Kenan Şahin, törende yaptığı konuşmada Velibaba Mahallesi'ne 15 milyon liralık yatırım yapıldığım, tapuların da 3'te ikisinin dağıtıldığım söyledi. Törende Hazine'den Pendik Belediyesine devredilen 1391 nolu parseldeki hak sahibi vatandaşlara tapuları dağıtıldı. Tapularım Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce'nin elinden alan vatandaşlar, yaşadıklan mutluluğu kendisine sarılarak gösterdi. 


Bakan Güllüce, "Güvenli, sağlam, ferah, sosyal donatısı kuvvetli, aktivitesi bol şehirler kurmak için 'Kentsel Dönüşüm' seferberliğini başlattık. Bu vesileyle yeni evlerinin inşası süren ve evlerine kavuşan hak sahibi kardeşlerime yuvalarında hayırlı, sağlıklı uzun ömürler diliyorum" şeklinde konuştu. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön