23 / 04 / 2024

Penekim Yapı Kimyasalları ve Su İzolasyon Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penekim Yapı Kimyasalları ve Su İzolasyon Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penekim Yapı Kimyasalları ve Su İzolasyon Çözümleri Ticaret Limited Şirketi, Haluk Taylan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Göztepe, Kızıltoprak, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.




Penekim Yapı Kimyasalları ve Su İzolasyon Çözümleri Ticaret Limited Şirketi, Haluk Taylan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


Penekim Yapı Kimyasalları ve Su İzolasyon Çözümleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü yapı kimyasallarının, kimyevi maddelerin, boyaların, mamül, yarı mamül, ham madde ve malzemelerinin zemin kaplama ve izolasyon malzemelerinin alımı satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak, konusu ile ilgili bayilik ve distribütörlük almak ve vermek. 2- Yurt içi ve yurtdışında yer üstü ve yer altında her türlü inşaat veya inşaat taahhüdü işleri ile ilgili ihale ve yarışmalara katılmak, yapı kimyasalı ve su izolasyonu işleriyle ilgili her türlü danışmanlık faaliyetlerinde bulunmak ve bu konularla ilgili fuar ve benzeri organizasyonlarda faaliyet göstermek, konusuyla ilgili olmak kaydıyla süpervizörlük ve uygulama hizmeti vermek. 3- Şirket konusuyla ilgili eğitim kurumu kurmak, kurs açmak, eğitim danışmanlığı yapmak ve organize etmek. Sertifika programları açmak, yönetmek, işletmek, bunlar için yurtiçinden veya yurtdışından her türlü alet edevat malzeme almak satmak, eğitim programlarının pazarlanması için diğer firmalarla işbirliği yapmak, zemin uygulaması için elektronik aletlerin veya elektronik ortamda üretilmiş malzemelerin ithalatı ve ihracatını yapmak, konusuyla ilgili olmak kaydıyla süpervizörlük ve uygulama hizmeti vermek. 4- Şirketin çalışma konusu çerçevesinde başkalarının taahhüt ettiği işleri yapmak veya kendi taahhüt ettiği işleri başkasına yaptırmak için gerçek ve tüzel kişilerle anlaşmalar yapmak. 5- Konusuyla ilgili yabancı sermayenin Türkiye'ye gelmesi hakkındaki mevzuat hükümleri çerçevesinde yabancı sermayenin iştiraki ile yeni şirketler, tesisler, işletmeler kurmak ve işletmek. 6- Konusuyla ilgili ithalat ve ihracat, kredi alma anlaşmaları yapmak, aval ve kefalet kredileri almak, yine konusuyla ilgili olarak leasing yolu ile finansal kiralama yapmak. 7- Su izolasyon ve yapı kimyasalları ile ilgili olmak üzere her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında faaliyet göstermek, gerekli malzeme, alet ve edevatların alım satımı, pazarlamasını ve ithalat ve ihracatını. 8- Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, su yalıtımı ve giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 9- Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak.



Geri Dön