26 / 04 / 2024

Pera, toplu konut projelerine ürün setleri oluşturuyor!

Pera, toplu konut projelerine ürün setleri oluşturuyor!

Blanco Öztiryakiler Genel Müdürü Nadir Erbil, 'Son yıllarda yeniden ivme kazanan toplu konut projelerine yönelik ürün setleri sunma çalışmalarımız da pazarlama stratejilerimiz arasında yer almaktadır' dedi



Soru: Pera markalarının hangi Projelerde tercih edildiği,   Pazar paylarına dair bir bilgi, hedefleri …

1998 Mayıs dan bu yana şirketimiz yurt içi ağırlıklı olmak üzere ana faaliyet alanı olan ev tipi mutfak ürünlerinin BLANCO ve PERA markası altında satış ve pazarlama faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir.

PERA ürünleri sıralamak gerekirse Ev tipi Mutfak eviyeleri ( Paslanmaz çelik Eviyeler),Mutfak Armatürleri, çöp Öğütücü, Bulaşık Makineleri, Ankastre Ocaklar, Ankastre Fırınlar, Mikrodalga Fırınlar, Davlumbaz ve Aspiratörler ve Aksesuarlar olmak üzere Ev tipi mutfak için gerekli hemen hemen tüm ürünler portfoyümüzde mevcut.

Türkiye de sektörde hizmet vermediğimiz yer hemen hemen yok gibi. Genelde bayilik sistemi ile çalışıyoruz. Bu nedenle Toptan ve 300 den fazla Perakende bayilerimiz yurt çapında yaygın bir şekilde ürünlerimiz sunmaktadır. Bunun yanısıra çeşitli büyüklükte Mutfak üreticileri ( bazı ünlü marka mutfaklar dahil), cihaz ve beyaz eşya satış noktaları, bilinen markalar altında faal olan Yapı Market zincirleri, Sanal marketler genele satış ağımız içerisinde bulunmaktadır.

Diğer taraftan, son yıllarda yeniden ivme kazanan toplu konut projelerine yönelik ürün setleri sunma çalışmalarımız da pazarlama stratejilerimiz arasında yer almaktadır.

Toplu konut projelerinde  PERA marka ürünlerimize duyulan ilgi giderek artmaktadır. Sadece bu yıl başından beri 50 ila 1000 daire arasında değişen ve C+ ila B+ segmentlerde bir çok projede yer almayı başardık. Toplu konut projelerinde son yıllarda giderek artan başarımızda hemen her bütçeye hitap eden geniş bir ürün gamına sahip olmamızın rolü büyüktür. Dİğer taraftan sadece yurt içi değil, 3 ayrı ülkede gerçekleştirilen çeşitli projelerde de yer almış durumdayız.

Proje bazında pazar payımız henüz kendi açımızdan tatmin edici seviyeye ulaşmamakla beraber tekliflerde ilk beş marka içinde sayılmaktayız. Toplu konut projelerinde mevcut ivme decam ettiği sürece hedefimiz ilk üç içinde yer almak. Doğal olarak bu hedefe ulaşmak için kesintisiz yenilikler, model ve set bazında hem estetiklik ve fonksiyonellik hem de maliyet açısından cazip ürün grupları oluşturma gayreti içindeyiz ve bunun olumlu sonuçlarını son dönem aldığımız bazı marka projelerde görmek bizi mutlu ediyor.

Dr. H. NADİR ERBİL
Genel Müdür
BLANCO ÖZTİRYAKİLER
MUTFAK DONANIMI SAN. TİC. A.şž.
www.blanco.com.tr
www.peramutfak.com.tr


Geri Dön