27 / 04 / 2024

'Perakende Günleri'12' 28-29 Kasım'da İstanbul'da gerçekleşiyor!

'Perakende Günleri'12' 28-29 Kasım'da İstanbul'da gerçekleşiyor!

Perakende sektörünün geleceğine yön veren Perakende Günleri etkinliği bu yıl 12'nci yılını kutluyor...



 Dünyada ve Türkiye'de perakende sektörüne yön veren isimler ve başarılı markalara ilham veren sektör duayenleri 28-29 Kasım'da gerçekleşecek Perakende Günleri'12 etkiliğinde bir araya geliyor. İki gün boyunca sürecek etkinlikte 16 farklı oturum ve 25 ayrı konuşmacı yer alacak.

Sektörün önde gelen iki ismi Beta Yönetim Kurulu Üyesi Özlem İkişık Barutçu ve Bayraktar Gayrimenkul Genel Müdürü Osman İllez 'in moderatörlüğünde gerçekleşecek Perakende Günleri'12, binlece sektör profesyonellerini ağırlayacak. Perakende Günleri'12'nin bu yıl ki en önemli konuklarndan biri dünya perakendesine yön veren ve tüm dünyada 3.5 milyonu aşan üyesi bulunan National Retail Federation'un (NFR) Başkanı ve CEO'su Mattew Shay olacak. Türkiye'ye ilk kez gelen Shay, sektörün geleceğini ve sektörü nelerin beklediğini anlatacak.

Deneyimlerini aktaracak diğer önemli katılımcılar TAV Havalimanları Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Dr. Sani Şener, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Abdullah Kavukçu. 


Geri Dön