20 / 04 / 2024

Perla Vista AVM kapılarını açıyor

Perla Vista AVM kapılarını açıyor

İstanbul'un değeri en çok artan bölgelerinden biri olan Beykent'te bölgenin en büyük outlet merkezi olacak Perla Vista Alışveriş Merkezi perakendecilere kapılarını açıyor.



Perla Vista, İstanbullulara harika olanaklar sunacak bir yaşam ve alışveriş kompleksi. Göz kamaştırıcı bir tasarıma sahip Perla Vista'nın 15 katlı iki kulesinde her şeyiyle dört dörtlük 293 residence dairenin yanı sıra 44 bin metrekarelik alışveriş ve eğlence merkezi kuruluyor

Türkiye'nin en prestijli alışveriş merkezleri yatırımcılarından Gül İnşaat 27 yıldır yaşam tarzını daha lüks hale getirmeyi amaçlayan, insanların daha rahat yaşamasına olanak tanıyan İstanbul'da yeni ve modern kentleşmede katkısı büyük konut ve alışveriş merkezleri projelerine imza attı. Flyinn, Capacity, MetroPort, Fatih Historia'dan sonra yeni hayata geçirilen projesi Perla Vista Outlet Alışveriş Merkezi, 110 bin metrekare inşaat alanıyla bir alanda dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaların bölgesel outlet mağazaları, lüks restoranları, sinema salonları, SPA ve spor merkeziyle seçkin ziyaretçiyle Eylül 2009'da buluşmaya hazırlanıyor. Yeni gelişen ve modernleşen yapısıyla dikkat çeken Beykent'te bulunan Perla Vista İstanbul'un yeni yüzünü yansıtıyor.

BÖLGEYE DEĞER KATACAK

Büyükçekmece deniz ve göl manzarasının yanı sıra konumu-kavşak odaklı meydanı ve alışveriş merkezinin dört cepheli iç çatı alanının tamamı camdan. Bu nedenle günışığını bol alan geniş atriumu, 9 değişik noktadaki teras alanlarıyla alışverişi keyfe dönüştürmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. Büyükçekmece'de E-5 ve TEM bağlantı otoyolunun hemen yanında, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika mesafedeki Perla Vista dünyaya yakın olmak isteyenlerin ilk tercihi.


Yenişafak/Selim BARAN


Geri Dön