19 / 04 / 2024

Perla Vista'da 130 bin dolara! Teslimler başladı!

Perla Vista'da 130 bin dolara! Teslimler başladı!

Beykent'te yapımı tamamlanan Perla Vista'da geçtiğimiz aydan itibaren rezidans teslimleri başladı



Gül İnşaat tarafından Beykent'te hayata geçirilen Perla Vista'nın toplam inşaat alanı 110 bin metrekare. 15 katlı iki kulede 294 rezidansın bulunduğu projede alanları 73 ile 120 metrekare arasında değişen konutların tümü 1+1 home ofis şeklinde yapıldı. Fiyatlar 130 bin dolardan başlıyor, 300 bin dolara kadar yükseliyor. Şu ana kadar konutların yüzde 62'si satıldı.

Perla Vista'da 44 bin metrekarelik alışveriş ve eğlence merkezi bulunuyor. Perla Vista AVM dünya markalarının mağazalarının bulunduğu, zengin sosyal olanaklara sahip, bölgesel bir outlet merkezi oluyor. 

Toplam 44 bin metrekarelik  bir alana sahip olan 4 katlı bir alışveriş merkezinde 114 mağaza,  8 adet sinema salonu, 1000 kişilik food court, 50 bin metrekare kapalı alanlı 2 bin 250 araç kapasiteli muhteşem bir  otopark bulunuyor. Perla Vista'da ayrıca , geniş çocuk oyun alanları var.

Perla Vista Alışveriş Merkezi'nin mimari kurgusu da dikkat çekiyor. Dört cepheli iç çatı  alanının tamamı camdan tasarlanan Perla Vista'nın gün  ışığını tam alan geniş atriumu ve dokuz değişik noktada teras alanları bulunuyor.

Perla Vista, Türkiye pazarına ilk kez giren dünya markalarının yanı sıra bu bölgede ilk kez mağaza açan pek çok markayı da bünyesinde bulunduracak.

Perla Vista, alışveriş  mekanlarının yanı sıra sunduğu lezzetlerle de ziyaretçilerinden tam not alacak. Farklı kafeleri ve restaurantlarıyla Nişantaşı'nı aratmayan Perla Vista, fast food ve farklı yiyecek çeşitleriyle dünya mutfağını Beykent'e getiriyor.

Beykent'in çehresini değiştirmeye aday Perla Vista'nın inşaatının sonuna gelindi ve AVM'nin girişinde bulunan mağazalar açıldı. Perla Vista'da  ayrıca, MMM Migros Mağazası bulunuyor.

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gül,  30 yıldır prestijli alışveriş merkezlerine ve lüks konut projelerine imza attıklarını belirterek, " Perla Vista bizim prestij  projemiz bugüne kadar elde ettiğimiz tüm deneyim ve vizyonu Perla Vista'ya aktardık" dedi. 


Perla Vista AVM'nin sadece Beykent'in değil, bölgenin ve İstanbul'un önemli bir outlet merkezi olacağını kaydeden Gül şöyle devam etti:

"Perla Vista'ya gelenler hem alışveriş yapacak, hem eğlenecek, rahat, geniş, ziyaretçileri yormayan bir alışveriş merkezi tasarladık.

Gül İnşaatın çok sayıda lüks konut projesinin yanısıra, Fly Inn, Capacity, Metroport, Fatih Historia gibi hayata geçirdiği AVM projeleri bulunuyor.

0 212 871 38 05

www.gulinsaat.com.tr


Geri Dön